Zal Embraer Stock minder presteren dan de bredere markt?

Zal Embraer Stock minder presteren dan de bredere markt?

de aandelen van Embraer SA (NYSE: ERJ) hebben een sterke rally waargenomen na het uitbrengen van de jaarprognoses vorige maand. Het bedrijf verwacht dat de inkomsten voor FY2021 tussen $ 4 en $ 4,5 miljard zullen liggen met in totaal 145 leveringen van commerciële en uitvoerende vliegtuigen – een lichte verbetering ten opzichte van FY2020. Bovendien is de orderportefeuille van het bedrijf van $ 15,9 miljard lager dan pre-Covid-niveaus van $ 16,8 miljard. Embraer is een toonaangevende fabrikant van kleine commerciële en zakenjets met een wereldwijd klantenbestand. De segmenten Luchtvaart en Defensie van het bedrijf dragen respectievelijk 58% en 24% bij aan de totale inkomsten. Volgens de Trefis Machine Learning Engine, die trends in de historische aandelenkoersgegevens van het bedrijf identificeert, zal het aandeel Embraer de komende maand (eenentwintig handelsdagen) waarschijnlijk met 3,1% stijgen, rekening houdend met de groei van 14,1% in de afgelopen week (vijf handelsdagen). dagen). (verwant: Textron Stock: moet je op het momentum rijden?)

Maar hoe zouden deze cijfers veranderen als u geïnteresseerd bent om Embraer-aandelen voor een kortere of langere periode aan te houden? U kunt het antwoord en vele andere combinaties testen op de Trefis Machine Learning Engine om te testen Embraer aandelenkoers voorspelling na een stijging of daling. U kunt de kans op herstel testen over verschillende tijdsintervallen van een kwartaal, maand of zelfs maar één dag!

MACHINE LEERMOTOR – probeer het zelf:

INDIEN ERJ-aandelen bewogen met -5% over vijf handelsdagen, DAN in de komende eenentwintig handelsdagen beweegt het ERJ-aandeel een gemiddeld van 1,6 procent, met een kans van 52,1% op een positief rendement over deze periode.

Ook gezien een beweging van -5% voor het aandeel gedurende 5 handelsdagen, is het historisch gezien getuige geweest van een overtollig rendement van -0,8% vergeleken met de S&P500 in de komende 21 handelsdagen, met een kans van 41,8% op een positief excess return.

Enkele leuke scenario’s, veelgestelde vragen en inzicht in aandelenbewegingen van Embraer SA:

Vraag 1: Is de koersprognose voor het aandeel Embraer SA hoger na een daling?

Antwoord geven: Overweeg twee situaties,

Case 1: Embraer SA-voorraad daalt met -5% of meer in een week

Case 2: Embraer SA-aandelen stijgen met 5% of meer in een week

Is de prijsvoorspelling voor Embraer SA-aandelen hoger in de daaropvolgende maand na Case 1 of Case 2?

ERJ voorraad gaat het beter na Case 2, met een verwacht rendement van 1,5% in de komende maand (21 handelsdagen) onder Case 1 (waar het aandeel net een verlies van 5% heeft geleden in de voorgaande week), versus een verwacht rendement van 2,7% voor Case 2. Dit impliceert een prijsvoorspelling van $ 17,68 in Case 1 en een bedrag van $ 17,89 in Case 2 met een ERJ-marktprijs van $ 17,42 op 28-9-2021.

Ter vergelijking: de S&P 500 heeft een verwacht rendement van 3,1% in de komende 21 handelsdagen onder Case 1, en een verwacht rendement van slechts 0,5% voor Case 2, zoals beschreven in ons dashboard met details over de verwacht rendement voor de S&P 500 na een stijging of daling.

Probeer de machine learning-engine van Trefis hierboven om zelf te zien hoe de voorspelling voor het aandeel Embraer SA waarschijnlijk zal veranderen na een specifieke winst of verlies gedurende een bepaalde periode.

Vraag 2: Betaalt geduld?

Antwoord geven: Als u aandelen van Embraer SA koopt en aanhoudt, is de verwachting dat de schommelingen op korte termijn op den duur zullen verdwijnen en dat de positieve langetermijntrend u in het voordeel zal zijn – tenminste als het bedrijf verder sterk is.

Al met al, volgens gegevens en de berekeningen van de machine learning engine van Trefis, loont geduld absoluut de moeite voor de meeste aandelen!

Voor ERJ-aandelen worden de rendementen in de komende N dagen na een verandering van -5% in de afgelopen vijf handelsdagen in de onderstaande tabel gedetailleerd, samen met de rendementen voor de S&P500:

U kunt de engine proberen om te zien hoe deze tabel eruitziet voor Embraer SA na een groter verlies in de afgelopen week, maand of kwartaal.

Vraag 3: Hoe zit het met de koersprognose na een stijging als u even wacht?

Antwoord geven: Het verwachte rendement na een stijging is begrijpelijkerwijs lager dan na een daling zoals uiteengezet in de vorige vraag. Interessant is echter dat als een aandeel de afgelopen dagen is gestegen, u voor de meeste aandelen beter kortetermijninzetten kunt vermijden – hoewel ERJ-aandelen een uitzondering lijken te zijn op deze algemene observatie.

Het rendement van ERJ in de komende N dagen na een verandering van 5% in de afgelopen vijf handelsdagen wordt in de onderstaande tabel beschreven, samen met het rendement voor de S&P500:

Het is behoorlijk krachtig om zelf de trend voor Embraer SA-aandelen te testen door de invoer in de bovenstaande grafieken te wijzigen.

Investeer met Trefis Portefeuilles die de markt verslaan

Alles zien Trefis Prijsschattingen

Source link

Zakelijk