Welke technische niveaus moeten handelaren in de gaten houden na de laatste rally van Bitcoin?

Welke technische niveaus moeten handelaren in de gaten houden na de laatste rally van Bitcoin?

De Bitcoin-prijzen hebben een goede dag gehad, stegen in minder dan een uur met meer dan 6% en breidden die winsten later uit.

Het innovatieve digitale activum piekte vanmorgen en steeg van $ 44.875,50 om ongeveer 06.00 uur EDT naar $ 47.650,40 kort daarna, CoinDesk-cijfers laten zien.

Na enige volatiliteit te hebben ervaren, vertoonde de cryptocurrency een hogere trend en bereikte maar liefst $ 48.462 rond 18.00 uur EDT, volgens aanvullende CoinDesk-gegevens.

Door tot dit punt te klimmen, steeg de cryptocurrency sinds het begin van de dag met meer dan 11%.

[Ed note: Investing in cryptocoins or tokens is highly speculative and the market is largely unregulated. Anyone considering it should be prepared to lose their entire investment.]

Nadat bitcoin deze prijsstijging had genoten, wogen verschillende marktwaarnemers in op waar de digitale valuta in de nabije toekomst zou kunnen gaan.

“Het volgende niveau om naar te kijken in BTC is waarschijnlijk 49k”, zegt William Noble, technisch hoofdanalist van onderzoeksplatform Tokenstatistieken.

“Dat is de zone waar de daling begon.”

Hij bood wat achtergrondcontext en verklaarde dat:

“De Fed heeft mogelijk geld in het systeem gestopt om de uiteindelijke Evergrande-gebeurtenis op te vangen. Dit heeft mogelijk geleid tot stromen naar BTC en dwong hedgers en shortsellers om zich in te dekken.”

Jake Wujastyk, hoofd marktanalist van TrendSpider, leverde ook input.

“Het belangrijkste weerstandsniveau hierboven voor Bitcoin om door te komen voor meer opwaartse kracht is het psychologische niveau van $ 50.000 en dan het hoogtepunt van 5 september net onder de $ 53.000.”

“De dagelijkse regendruppelgrafiek laat een zwaar volume zien aan de bovenkant van het bereik, dus deze niveaus kunnen vrij snel komen.”

Collin Plume, CEO en oprichter van Mijn digitale geld, sprak tot het niveau van $ 53.000 en beschreef het als “grote weerstand” voordat bitcoin richting $ 60.000 gaat.

Hij identificeerde ook belangrijke ondersteuning, waarbij hij het $ 40.000-niveau uitkiest.

Nick Spanos, medeoprichter van Zap-protocol, bood een vergelijkbare take aan en beschreef $ 39.900 als een cruciaal ondersteuningsniveau.

Hij merkte op dat als de bitcoin-prijzen op korte termijn dalen, dit specifieke prijsniveau “de prijs van BTC weer zou kunnen doen stijgen en het zou kunnen voorbereiden op een nieuwe rally.”

Wujastyk wees op een hoger ondersteuningsniveau en verklaarde het volgende:

“Na het doorbreken van de dalende wig vandaag op de daily chart, is het belangrijkste niveau om hieronder naar te kijken de volumegewogen gemiddelde prijs die verankerd is vanaf de high van 5 september, die precies rond de $45.100 ligt.”

Openbaarmaking: ik bezit wat bitcoin, bitcoin cash, litecoin, ether en EOS.

Source link

Zakelijk