Wat zijn de vooruitzichten van Raymond James Financial Stock voor de komende maand?

Wat zijn de vooruitzichten van Raymond James Financial Stock voor de komende maand?

Raymond James Financiële aandelen (NYSE: RJF) verloor 1,9% in de afgelopen vijf handelsdagen en handelt momenteel in de buurt van $ 136 per aandeel. Raymond James Financial is een financiële holding die diensten levert zoals investeringsbeheer, verkoop en handel, bedrijfs- en retailbankieren, enz. Het aandeel is bijna 43% gestegen YTD, vergeleken met de stijging van 19% in S&P500.

Het bedrijf keurde onlangs een drie-voor-twee aandelensplitsing goed in de vorm van een stockdividend van 50%. Dit betekent dat haar aandeelhouders één extra aandeel RJF zullen ontvangen voor elke twee aandelen van RJF die ze bezitten. Verder zullen aandeelhouders die op 9 september geregistreerd staan, in aanmerking komen voor het proces, dat op 21 september moet worden afgerond. Bovendien heeft het bedrijf het dividendbedrag per aandeel verlaagd van $ 0,39 naar $ 0,26 per aandeel om het toegenomen aantal aandelen te compenseren.

Maar zal het RJF-aandeel zijn neerwaartse traject de komende weken voortzetten, of is een stijging van het aandeel waarschijnlijker? Volgens de Trefis Machine Learning Engine, die trends in de aandelenkoersgegevens van een bedrijf over de afgelopen tien jaar identificeert, zijn rendementen voor RJF-aandelen gemiddeld bijna 3,1% in de volgende één maand (21 handelsdagen) na een daling van 1,9% in de afgelopen week (vijf handelsdagen). Er is ook een kans van 69% dat het aandeel de komende periode van een maand een positief rendement zal opleveren.

Maar hoe zouden deze cijfers veranderen als u geïnteresseerd bent om RJF-aandelen voor een kortere of langere periode aan te houden? U kunt het antwoord en vele andere combinaties testen op de Trefis Machine Learning om te testen Raymond James Financiële aandelenkansen op een stijging na een val en omgekeerd. U kunt de kans op herstel testen over verschillende tijdsintervallen van een kwartaal, maand of zelfs maar één dag!

MACHINE LEERMOTOR – probeer het zelf:

INDIEN RJF-aandelen bewogen met -5% over vijf handelsdagen, DAN in de komende 21 handelsdagen beweegt het RJF-aandeel gemiddeld 2,7 procent met een kans van 68,3% op een positief rendement.

Enkele leuke scenario’s, veelgestelde vragen en inzicht in financiële aandelenbewegingen van Raymond James:

Vraag 1: Is het gemiddelde rendement voor Raymond James Financial Stock hoger na een daling?

Antwoord geven:

Overweeg twee situaties,

Case 1: Raymond James Financial-voorraad daalt met -5% of meer in een week

Case 2: Raymond James Financiële aandelen stijgen met 5% of meer in een week

Is het gemiddelde rendement voor Raymond James Financial-aandelen hoger in de daaropvolgende maand na Case 1 of Case 2?

RJF voorraad gaat het beter na Case 1, met een gemiddeld rendement van 2,7% in de volgende maand (21 handelsdagen) onder Case 1 (waar het aandeel net een verlies van 5% heeft geleden in de voorgaande week), versus een gemiddeld rendement van 1,3% voor Case 2.

Ter vergelijking: de S&P 500 heeft een gemiddeld rendement van 3,1% over de komende 21 handelsdagen onder Case 1, en een gemiddeld rendement van slechts 0,5% voor Case 2, zoals beschreven in ons dashboard met details over de gemiddeld rendement voor de S&P 500 na een daling of stijging.

Probeer de machine learning-engine van Trefis hierboven om zelf te zien hoe aandelen van Raymond James Financial zich waarschijnlijk zullen gedragen na een specifieke winst of verlies gedurende een bepaalde periode.

Vraag 2: Betaalt geduld?

Antwoord geven:

Als u aandelen van Raymond James Financial koopt en aanhoudt, is de verwachting dat na verloop van tijd de schommelingen op korte termijn zullen verdwijnen en dat de positieve trend op lange termijn u zal bevoordelen – tenminste als het bedrijf verder sterk is.

Al met al, volgens gegevens en de berekeningen van de machine learning engine van Trefis, loont geduld absoluut de moeite voor de meeste aandelen!

Voor RJF-aandelen worden de rendementen in de komende N dagen na een verandering van -5% in de afgelopen vijf handelsdagen in de onderstaande tabel gedetailleerd, samen met de rendementen voor de S&P500:

Vraag 3: Hoe zit het met het gemiddelde rendement na een stijging als je even wacht?

Antwoord geven:

Het gemiddelde rendement na een stijging is begrijpelijkerwijs lager dan na een daling, zoals uiteengezet in de vorige vraag. Interessant is echter dat als een aandeel de afgelopen dagen is gestegen, u er voor de meeste aandelen beter aan doet om kortetermijnweddenschappen te vermijden.

Het rendement van RJF in de komende N dagen na een verandering van 5% in de afgelopen vijf handelsdagen wordt in de onderstaande tabel beschreven, samen met het rendement voor de S&P500:

Het is behoorlijk krachtig om de trend voor jezelf te testen voor Raymond James Financial-aandelen door de invoer in de bovenstaande grafieken te wijzigen.

Investeer met Trefis Portefeuilles die de markt verslaan

Alles zien Trefis Aanbevolen analyses en Downloaden Trefis-gegevens hier

Source link

Zakelijk