Wat te verwachten van Roku vandaag?

Wat te verwachten van Roku vandaag?

Roku Inc. zal na de sluiting van woensdag de winst rapporteren. Het aandeel bereikte net een recordhoogte van $ 490,76/aandeel in 2021 en handelt momenteel in de buurt van $ 421/aandeel. Het aandeel is gevoelig voor grote bewegingen na het rapporteren van inkomsten en kan gemakkelijk een gat in de lucht springen als de cijfers sterk zijn. Omgekeerd, als de cijfers tegenvallen, kan het aandeel gemakkelijk naar beneden gaan. Om je te helpen bij de voorbereiding, is dit wat de straat verwacht:

Galerij: Top 10 tv-programma’s die u alleen kunt zien op streamingdiensten

11 afbeeldingen

Inkomstenvoorbeeld:

Het bedrijf zal naar verwachting een winst van $ 0,14/aandeel rapporteren op een omzet van $ 618,54 miljoen. Ondertussen is het zogenaamde Whisper-nummer een winst van $ 0,31/aandeel. Het Whisper-nummer is de onofficiƫle kijk op de inkomsten van de straat.

Een nadere blik op de grondbeginselen:

Het bedrijf is erin geslaagd om zowel de omzet als de winst de afgelopen kwartalen zeer mooi te laten groeien. Het bedrijf verloor de afgelopen jaren elk jaar geld, maar zal dit jaar naar verwachting winstgevend worden en volgend jaar nog meer groeien.

Een nadere blik op de techniek:

Technisch gezien doet het aandeel het erg goed, aangezien het net een nieuw record heeft bereikt. Er zijn de afgelopen kwartalen veel insider-verkopen geweest, wat normaal is om te zien als een aandelenrally. De stieren willen de voorraadkloof zien stijgen na het rapporteren van inkomsten en hoger racen. De beren willen hem zien gapen en vallen.

Besteed aandacht aan hoe de voorraad reageert op het nieuws:

Van waar ik zit, is de belangrijkste eigenschap waar ik naar op zoek ben tijdens het winstseizoen hoe de markt en een specifiek bedrijf op het nieuws reageren. Denk eraan, houd uw verliezen altijd klein en maak nooit ruzie met de tape.

Source link

Zakelijk