Wat te verwachten van restauratiehardware op woensdag?

Wat te verwachten van restauratiehardware op woensdag?

Restoration Hardware Holdings Inc. zal naar verwachting de winst rapporteren na de sluiting van woensdag. Het aandeel bereikte zojuist een recordhoogte van $744,56 en handelt momenteel in de buurt van $655.01/aandeel. Het aandeel is gevoelig voor grote bewegingen na het rapporteren van inkomsten en kan gemakkelijk een gat in de lucht springen als de cijfers sterk zijn. Omgekeerd, als de cijfers tegenvallen, kan het aandeel gemakkelijk naar beneden gaan. Om je te helpen bij de voorbereiding, is dit wat de straat verwacht:

Galerij: 30 Under 30 2020: Retail en e-commerce

32 afbeeldingen

Inkomstenvoorbeeld:

Restoration Hardware zal naar verwachting een winst van $ 6,58 / aandeel rapporteren op $ 972,72 miljoen aan inkomsten. Ondertussen is het zogenaamde Whisper-nummer $ 6,76. Het Whisper-nummer is de onofficiƫle kijk op de inkomsten van de straat.

Een nadere blik op de grondbeginselen:

Fundamenteel groeit het bedrijf zeer snel en heeft het in elk van de afgelopen vier kwartalen een winstgroei met dubbele en driedubbele cijfers behaald. Ondertussen is de omzet in elk van de afgelopen drie kwartalen op jaarbasis met dubbele cijfers gegroeid. Het bedrijf heeft een K/W-ratio van 32, wat niet zo hoog is in vergelijking met andere hoog aangeschreven groeiaandelen.

Een nadere blik op de grafiek:

Technisch gezien bouwt het aandeel een lange basis van meerdere maanden op terwijl het pauzeert om zijn recente run te verwerken. Het aandeel doet het prima zolang het boven de ondersteuning van de huidige verteringsperiode in de buurt van $ 597/aandeel handelt. Ondertussen ligt de weerstand van zijn huidige basis rond de $ 733-744/aandeel. Per definitie is het aandeel bereikgebonden totdat ondersteuning of weerstand wordt weggenomen. Als het aandeel onder de steun komt, zal het waarschijnlijk blijven dalen en als het boven de weerstand uitbreekt, zal het waarschijnlijk blijven stijgen. Totdat de steun of weerstand is verbroken, moeten we verwachten dat deze schokkerige actie op het gebied van het bereik zal voortduren. Bekijk die twee niveaus wanneer het bedrijf morgen opent om te zien of de winst een katalysator kan zijn om het aandeel uit zijn lange zijwaartse handelsbereik te halen.

Besteed aandacht aan hoe de voorraad reageert op het nieuws:

Van waar ik zit, is de belangrijkste eigenschap waar ik naar op zoek ben tijdens het winstseizoen hoe de markt en een specifiek bedrijf op het nieuws reageren.

Source link

Zakelijk