Wat te verwachten van Peloton vandaag?

Wat te verwachten van Peloton vandaag?

Peloton Interactive is gepland om de winst te rapporteren na de sluiting van donderdag. Het aandeel bereikte een recordhoogte van $ 171,09/aandeel in 2021 en handelt momenteel in de buurt van $ 116/aandeel. Het aandeel is gevoelig voor grote bewegingen na het rapporteren van inkomsten en kan gemakkelijk een gat in de lucht springen als de cijfers sterk zijn. Omgekeerd, als de cijfers tegenvallen, kan het aandeel gemakkelijk naar beneden gaan. Om je te helpen bij de voorbereiding, is dit wat de straat verwacht:

Galerij: ’s werelds meest schilderachtige trainingen

10 afbeeldingen

Inkomstenvoorbeeld:

Het bedrijf zal naar verwachting een verlies van $ 0,45) per aandeel rapporteren op $ 919,24 miljoen aan inkomsten. Ondertussen is het zogenaamde Whisper-nummer een verlies van ($ 0,27)/aandeel. Het Whisper-nummer is de onofficiële kijk op de inkomsten van de straat.

Een nadere blik op de grondbeginselen:

Het bedrijf slaagde erin zijn omzet in elk van de afgelopen vier kwartalen met driedubbele cijfers te laten groeien. Ondertussen stegen de inkomsten in drie van de afgelopen vier kwartalen met driedubbele cijfers op jaarbasis. Hoewel de winst jaar op jaar groeide, verliest het bedrijf nog steeds geld. Dit wordt een heel belangrijk kwartaal voor het bedrijf, omdat investeerders willen zien of het bedrijf blijft groeien, omdat mensen langzaam weer normaal worden.

Een nadere blik op de techniek:

Technisch gezien steeg het aandeel na het dieptepunt van maart 2020 en plaatste vervolgens een top op korte termijn in januari 2021. Het grootste deel van dit jaar bewoog het aandeel zijwaarts en wordt momenteel verhandeld tussen $ 129,70 en $ 108,10. De stieren willen de kloof zien stijgen na de winst en de beren willen de kloof zien dalen.

Besteed aandacht aan hoe de voorraad reageert op het nieuws:

Van waar ik zit, is de belangrijkste eigenschap waar ik naar op zoek ben tijdens het winstseizoen hoe de markt en een specifiek bedrijf op het nieuws reageren. Denk eraan, houd uw verliezen altijd klein en maak nooit ruzie met de tape.

Source link

Zakelijk