Wat te verwachten van Moderna op donderdag

Wat te verwachten van Moderna op donderdag

Moderna Inc.

MRNA
gepland om winst te rapporteren vóór de opening van donderdag. Het aandeel bereikte woensdag een recordhoogte van $ 427/aandeel (op het moment van schrijven) en handelt momenteel in de buurt van $ 420/aandeel. Het aandeel is gevoelig voor grote bewegingen na het rapporteren van inkomsten en kan gemakkelijk een gat in de lucht springen als de cijfers sterk zijn. Omgekeerd, als de cijfers tegenvallen, kan het aandeel gemakkelijk naar beneden gaan. Om je te helpen bij de voorbereiding, is dit wat de straat verwacht:

ADVERTENTIE

Galerij: Bill Gates: de 7 meest invloedrijke vaccinhelden

8 afbeeldingen

Inkomstenvoorbeeld:

Het bedrijf zal naar verwachting een winst van $ 6,01/aandeel rapporteren op een omzet van $ 4,28 miljard. Ondertussen is het zogenaamde Whisper-nummer een winst van $ 6,75 per aandeel. Het Whisper-nummer is de onofficiële kijk op de inkomsten van de straat.

Een nadere blik op de grondbeginselen:

Het bedrijf is zeer goed gepositioneerd om te blijven groeien naarmate nieuwe Covid-19-varianten blijven groeien. De Delta-variant is alleen de letter D, wat betekent dat we in de toekomst nog veel meer varianten kunnen hebben. Dit alles vertaalt zich in een hogere omzet en winst voor het bedrijf, aangezien de MRNA-technologie wordt gebruikt in het Covid-19-vaccin en kan worden gebruikt om andere ziekten te helpen behandelen.

Een nadere blik op de techniek:

Technisch gezien doet het aandeel het buitengewoon goed. In feite blijft het hoger racen en de enige “slechte” opmerking die men kan hebben, is dat de voorraad erg “uitgebreid” is naar boven en vanwege terugtrekking. Dat gezegd hebbende, uitgebreide voorraden kunnen heel gemakkelijk veel meer worden uitgebreid voordat ze zich uiteindelijk terugtrekken.

Besteed aandacht aan hoe de voorraad reageert op het nieuws:

Van waar ik zit, is de belangrijkste eigenschap waar ik naar op zoek ben tijdens het winstseizoen hoe de markt en een specifiek bedrijf op het nieuws reageren. Denk eraan, houd uw verliezen altijd klein en maak nooit ruzie met de tape.

Source link

Zakelijk