Wat te verwachten van Honeywell Stock nadat het Q3 heeft gerapporteerd?

Wat te verwachten van Honeywell Stock nadat het Q3 heeft gerapporteerd?

Honeywell is gepland om zijn Q3 2021-resultaten op vrijdag 22 oktober te rapporteren. We verwachten dat het bedrijf inkomsten en inkomsten boven de consensusschattingen zal rapporteren, aangedreven door een herstel van de algemene economische activiteit, aangezien de wereldwijde Covid-19-vaccinatiegraad blijft stijgen. Het bedrijf heeft onlangs zijn prognose voor de levering van zakenjets op lange termijn met 1% naar boven bijgesteld. Het aantal vlieguren van zakenvliegtuigen zal naar verwachting met 50% joj groeien in 2021 en 5% boven het pre-pandemische niveau. [1] We verwachten dat het bedrijf goed zal navigeren op basis van deze trends in het laatste kwartaal.

Bovendien geeft onze prognose aan dat de waardering van Honeywell $ 241 per aandeel is, wat 9% boven de huidige marktprijs van $ 221 is, wat impliceert dat het aandeel wat meer ruimte heeft voor groei. Onze interactieve dashboardanalyse op Voorwinsten van Honeywell heeft aanvullende details.

(1) Inkomsten zullen naar verwachting hoger zijn dan de consensusramingen

Trefis schat de inkomsten van Honeywell in het derde kwartaal van 2021 op ongeveer $ 8,7 miljard, vergeleken met de consensusraming van $ 8,6 miljard. Nu 68% van de volwassen bevolking van de VS volledig is gevaccineerd en op het internationale front de meeste landen grootschalige vaccinatieprogramma’s hebben uitgevoerd, is de wereldwijde economische groei versneld. Honeywell heeft de afgelopen kwartalen ook een opleving van haar verkopen gezien. De totale omzet van het bedrijf groeide zelfs met 18% in het tweede kwartaal van 2021, met groei in alle segmenten, waaronder de Aerospace

PKE
segment. Vooral het segment Safety & Production Solutions kende een sterke omzetgroei met een omzetstijging van 42% in de eerste helft van dit jaar, dankzij de aanhoudende vraag naar persoonlijke beschermingsmiddelen. En nu het Aerospace-segment ook een opleving van de vraag ziet, zullen de totale inkomsten van het bedrijf op korte termijn waarschijnlijk hoger blijven stijgen. Ons dashboard aan Honeywell-inkomsten biedt meer details over de bedrijfssegmenten.

2) EPS zal waarschijnlijk de consensusschattingen overtreffen

De aangepaste winst per aandeel van Honeywell in het derde kwartaal van 2021 zal naar verwachting $ 2,01 bedragen per Trefis-analyse, slechts twee cent boven de consensusschatting van $ 1,99. Honeywell’s aangepaste netto-inkomen van $ 1,4 miljard in het tweede kwartaal van 2021 weerspiegelde een stijging van 59% ten opzichte van het cijfer van $ 0,9 miljard in hetzelfde kwartaal van vorig jaar. Dit kan worden toegeschreven aan hogere inkomsten en een stijging van de operationele marges met meer dan 450 basispunten. Naarmate het bedrijf zijn omzet ziet herstellen, zullen de marges naar verwachting verder stijgen. Als zodanig verwachten we voor het volledige jaar dat de aangepaste WPA hoger zal zijn op $ 8,05 vergeleken met $ 7,10 in 2020.

(3) Aandelenkoers iets boven de huidige marktprijs

langs onze Honeywell’s waardering, met een EPS-schatting van $ 8,05 en een K/W-veelvoud van 30x in 2021, vertaalt dit zich in een prijs van $ 241, wat 9% boven de huidige marktprijs van ongeveer $ 221 is. Bovendien, als het bedrijf positieve resultaten rapporteert, met een sneller herstel van de verkoop dan onze schattingen, en als de vooruitzichten voor het volledige jaar naar boven worden herzien, zal dit ertoe leiden dat de HON-aandelen nog hogere niveaus zullen bereiken.

Opmerking: K/W-multiples zijn gebaseerd op de aandelenkoers aan het einde van het jaar en gerapporteerde (of verwachte) aangepaste winst voor het volledige jaar

Hoewel HON-aandelen enige ruimte voor groei hebben, heeft 2020 geleid tot veel prijsdiscontinuïteiten die aantrekkelijke handelsmogelijkheden kunnen bieden. U zult er bijvoorbeeld versteld van staan ​​hoe contra-intuïtief de waardering van aandelen is Honeywell vs Roper.

Wat als u in plaats daarvan op zoek bent naar een meer uitgebalanceerde portefeuille? Hier is een hoogwaardige portefeuille dat heeft de markt sinds 2016 consequent verslagen.

Investeer met Trefis Marktconforme portefeuilles

Alles zien Trefis Prijsschattingen

Source link

Zakelijk