Wat te verwachten van Goldman Sachs op vrijdag?

Wat te verwachten van Goldman Sachs op vrijdag?

Goldman Sachs

GS
is gepland om de winst te rapporteren vóór de opening van vrijdag. Het aandeel bereikte een recordhoogte van $ 420,76/aandeel in 2021 en handelt in de buurt van $ 386/aandeel. Het aandeel is gevoelig voor grote bewegingen na het rapporteren van inkomsten en kan gemakkelijk een gat in de lucht springen als de cijfers sterk zijn. Omgekeerd, als de cijfers tegenvallen, kan het aandeel gemakkelijk naar beneden gaan. Om je te helpen bij de voorbereiding, is dit wat de straat verwacht:

Galerij: Amerika’s grootste banken

11 afbeeldingen

Inkomstenvoorbeeld:

Goldman Sachs zal naar verwachting $ 9,78 / aandeel verdienen op $ 11,52 miljard aan inkomsten. Ondertussen is het zogenaamde Whisper-nummer $ 12,34 / aandeel. Het Whisper-nummer is de onofficiële kijk op de inkomsten van de straat.

Een nadere blik op de grondbeginselen:

Fundamenteel doet het bedrijf het erg goed en verwacht wordt dat de winst in 2021 met meer dan 60% zal groeien ten opzichte van 2020. Dat is zeer indrukwekkend gezien hoe groot Goldman Sachs is. Het is één ding dat een small- of mid-capaandeel in één jaar met meer dan 60% groeit, maar wanneer een large-capbedrijf erin slaagt zijn winst met meer dan 60% te laten groeien, is dat zeer indrukwekkend.

Een nadere blik op de grafiek:

Technisch gezien doet het aandeel het geweldig en handelt het net onder zijn recordhoogte. Het aandeel heeft een enorme run gehad sinds het dieptepunt van maart 2020 en bouwt nu een nieuwe basis terwijl het pauzeert om zijn laatste run te verteren. Het is heel gezond om een ​​voorraad te zien pauzeren en een grote beweging te verteren en tot nu toe blijft de actie gezond.

Besteed aandacht aan hoe de voorraad reageert op het nieuws:

Van waar ik zit, is de belangrijkste eigenschap waar ik naar op zoek ben tijdens het winstseizoen hoe de markt en een specifiek bedrijf op het nieuws reageren.

Source link

Zakelijk