Wat te verwachten van GameStop vandaag?

Wat te verwachten van GameStop vandaag?

GameStop Corp

GME
. is gepland om de winst te rapporteren na de sluiting van woensdag. Het aandeel bereikte zojuist een recordhoogte van $ 483,00 en handelt momenteel in de buurt van $ 194/aandeel. Het aandeel is gevoelig voor grote bewegingen na het rapporteren van inkomsten en kan gemakkelijk een gat in de lucht springen als de cijfers sterk zijn. Omgekeerd, als de cijfers tegenvallen, kan het aandeel gemakkelijk naar beneden gaan. Om je te helpen bij de voorbereiding, is dit wat de straat verwacht:

Galerij: 2020 30 Under 30: Games

31 afbeeldingen

Inkomstenvoorbeeld:

GameStop zal naar verwachting een verlies van ($0,41)/aandeel rapporteren op $1,12 miljard aan inkomsten. Ondertussen is het zogenaamde Whisper-nummer een verlies van $ (0,38). Het Whisper-nummer is de onofficiƫle kijk op de inkomsten van de straat.

Een nadere blik op de grondbeginselen:

Fundamenteel verliest het bedrijf nog steeds geld en zal het naar verwachting in 2021 geld verliezen. Het aandeel raakte eerder dit jaar ingehaald door de short-squeeze-manie van meme-aandelen. Beleggers willen zien of het bedrijf een duidelijk plan voor welvaart heeft.

Een nadere blik op de grafiek:

Technisch gezien doet het aandeel het goed, aangezien het de enorme beweging die het eerder dit jaar zag, blijft consolideren. De stieren willen de voorraadkloof zien stijgen nadat ze de winst hebben gerapporteerd en de beren willen de kloof zien dalen.

Besteed aandacht aan hoe de voorraad reageert op het nieuws:

Van waar ik zit, is de belangrijkste eigenschap waar ik naar op zoek ben tijdens het winstseizoen hoe de markt en een specifiek bedrijf op het nieuws reageren.

Source link

Zakelijk