Wat te verwachten van DocuSign op donderdag?

Wat te verwachten van DocuSign op donderdag?

DocuSign Inc

DOCU
. is gepland om de winst te rapporteren na de sluiting van donderdag. Het aandeel bereikte zojuist een recordhoogte van $314,76 en handelt momenteel in de buurt van $292/aandeel. Het aandeel is gevoelig voor grote bewegingen na het rapporteren van inkomsten en kan gemakkelijk een gat in de lucht springen als de cijfers sterk zijn. Omgekeerd, als de cijfers tegenvallen, kan het aandeel gemakkelijk naar beneden gaan. Om je te helpen bij de voorbereiding, is dit wat de straat verwacht:

Galerij: De grootste contracten van de NFL: Linebackers

11 afbeeldingen

Galerij: De grootste contracten van de NFL: Linebackers

11 afbeeldingen

Inkomstenvoorbeeld:

DocuSign zal naar verwachting een winst van $ 0,39 per aandeel rapporteren op een omzet van $ 487,50 miljoen. Ondertussen is het zogenaamde Whisper-nummer $ 0,42. Het Whisper-nummer is de onofficiƫle kijk op de inkomsten van de straat.

Een nadere blik op de grondbeginselen:

Fundamenteel heeft het bedrijf in elk van de laatste vier kwartalen een explosieve driecijferige groei doorgemaakt! Het bedrijf profiteerde van de Covid-19-lockdown en de thuisblijfwereld waarin we ons het grootste deel van vorig jaar bevonden. Nu is de vraag: kan het bedrijf blijven groeien of zal het eindelijk vertragen?

Een nadere blik op de grafiek:

Technisch gezien doet het aandeel het geweldig, aangezien het zich net terugtrekt in zijn 50-daags voortschrijdend gemiddelde na het doorbreken van een lange basis van meerdere maanden. Als de voorraad na winst omhoog gaat, zal dat de weg vrijmaken voor meer winst. Omgekeerd, als de voorraad daalt, kan deze gemakkelijk verder dalen. Een paar andere thuisblijvers daalden onlangs na het rapporteren van winst (Peloton Interactive

PTON
, Zoom Video Communications en Chewy Inc

CHWY
zijn er een paar die in je opkomen), dus het zal interessant zijn om te zien wat er met DocuSign gebeurt.

Besteed aandacht aan hoe de voorraad reageert op het nieuws:

Van waar ik zit, is de belangrijkste eigenschap waar ik naar op zoek ben tijdens het winstseizoen hoe de markt en een specifiek bedrijf op het nieuws reageren.

Source link

Zakelijk