Wat te verwachten van Deere’s Q3?

Wat te verwachten van Deere’s Q3?

Deere & Bedrijf is gepland om zijn fiscale derdekwartaalresultaten op vrijdag 20 augustus te rapporteren. We verwachten dat Deere waarschijnlijk inkomsten en winsten onder de consensusschattingen zal posten. Hoewel Deere naar verwachting zal profiteren van een verbeterde vraag naar landbouw- en bouwmachines, kunnen met de geleidelijke openstelling van economie├źn de stijgende grondstofkosten enige druk op de marges uitoefenen. Dat gezegd hebbende, geeft onze prognose aan dat de waardering van Deere rond de $ 425 per aandeel ligt, wat meer dan 12% boven de huidige marktprijs van $ 376 is. Bekijk onze interactieve dashboardanalyse op Voorwinsten van Deere & Company: wat te verwachten in het derde kwartaal? voor meer details.

(1) Inkomsten zullen naar verwachting lager zijn dan de consensusraming

Trefis schat dat de totale inkomsten van Deere in het derde kwartaal van het fiscale jaar 2021 ongeveer $ 9,9 miljard zullen bedragen, 4% onder de consensusraming van $ 10,3 miljard. Het bedrijf zag de afgelopen kwartalen een sterke opleving van de vraag naar bouw- en landbouwmachines. In het tweede kwartaal van boekjaar 2021 steeg de omzet met een solide 30% tot $ 12,1 miljard, aangezien het bedrijf de uitgaven aan landbouwmachines bleef zien stijgen. Het bedrijf verwacht ook een herstel van de voorraadniveaus, wat de algehele omzetgroei in het derde kwartaal zou moeten ondersteunen. Ons dashboard aan Deere-inkomsten geeft meer details over het segmentgewijs uiteenvallen van inkomsten.

2) WPA zal waarschijnlijk lager zijn dan de consensusschattingen

Deere’s winst per aandeel in het derde kwartaal van het fiscale jaar 2021 zal naar verwachting $ 4,45 bedragen per Trefis-analyse, 3% onder de consensusschatting van $ 4,57. Deere’s nettowinst van $ 1,8 miljard in het tweede kwartaal weerspiegelde een grote groei van 169% ten opzichte van de winst van $ 666 miljoen in het kwartaal van vorig jaar, geleid door hogere verkopen en een daling van de bedrijfskosten. Terwijl in het tweede kwartaal een hogere prijsrealisatie werd gezien, wat gunstig was voor de algehele marges, kan in het derde kwartaal enige druk op de marges ontstaan, voornamelijk als gevolg van een stijging van de grondstofkosten. Als we kijken naar het volledige jaar 2021, verwachten we dat de winst per aandeel meer dan zal verdubbelen tot $ 17,60, geholpen door zowel omzetgroei als marge-uitbreiding.

(3) Aandelenkoers schatting 13% boven de huidige marktprijs

langs onze Deere & bedrijfswaardering, met een EPS-schatting van ongeveer $ 17,60 en een K/W-veelvoud van 24x in 2021 (versus 26x in 2021), vertaalt dit zich in een prijs van $ 425, wat 13% boven de huidige marktprijs is – $ 376. Hoewel de uitbraak van het coronavirus een aanzienlijke impact heeft gehad op de activiteiten van Deere in het fiscale jaar 2020 als gevolg van een lagere vraag naar zijn materieel, heeft de vraag naar zowel landbouw- als bouwmachines dit jaar tot dusver een sterke opleving gekend, een trend die naar verwachting zal aanhouden in de korte termijn.

Opmerking: K/W-multiples zijn gebaseerd op de aandelenkoers aan het einde van het jaar en gerapporteerde (of verwachte) aangepaste winst voor het volledige jaar

Hoewel het lijkt alsof DE-aandelen meer kunnen winnen, is het handig om te zien hoe zijn collega’s het doen. DE voorraad vergelijking met zijn collega’s vat samen hoe Deere zich verhoudt tot collega’s op het gebied van statistieken die er toe doen. U kunt meer van dergelijke nuttige vergelijkingen vinden op Peer vergelijkingen.

Alles zien Trefis Aanbevolen analyses en Downloaden Trefis-gegevens hier

Source link

Zakelijk