Wat te verwachten van de aandelen van American Eagle Outfitters na Q3?

Wat te verwachten van de aandelen van American Eagle Outfitters na Q3?

American Eagle Outfitters (NYSE: AEO), dat heren- en dameskleding en accessoires verkoopt onder de merken American Eagle, Tailgate, Todd Snyder en Aerie, zal op dinsdag 23 november zijn resultaten over het fiscale derde kwartaal rapporteren. handel hoger met inkomsten en winsten die de consensus overtreffen. In 2020 versnelde de pandemie de verkoop van Aerie, aangezien het merk opviel voor AEO, te midden van een dalende verkoop van het gelijknamige merk. Dat gezegd hebbende, presteerde het merk American Eagle tot nu toe vrij goed, met een omzet in het tweede kwartaal van 2021 die met 35% joj toenam tot $846 miljoen. De omzet van Aerie groeide met 34% joj tot $ 336 miljoen na het behalen van extreem moeilijke composities van 32% groei in het tweede kwartaal van 2020, geholpen door kracht in intieme lingerie, badkleding en kleding. In de toekomst verwachten we dat Aerie haar groeitraject zal voortzetten, met een omzet die waarschijnlijk zal stijgen tot $ 1,5 miljard in FY 2021. Als zodanig is de markt voor intieme kleding voor vrouwen van $ 16 miljard een enorme kans voor Aerie om verder uit te breiden.

Onze voorspelling geeft aan dat de waardering van American Eagle Outfitters rond de $30 per aandeel ligt, wat bijna 11% hoger is dan de huidige marktprijs van $27. Bekijk onze interactieve dashboardanalyse van American Eagle Outfitters Voorwinsten: Wat te verwachten in Q3? voor meer details.

1) Inkomsten zullen naar verwachting iets boven de consensusramingen uitkomen

Trefis schat de inkomsten van AEO voor FQ3 2021 op $ 1,25 miljard, iets boven de consensusraming van $ 1,23 miljard. In het recente tweede kwartaal stegen de inkomsten van het bedrijf met 35% op jaarbasis (joj) tot $ 1,2 miljard, dankzij het toegenomen verkeer naarmate de economieën weer opengingen. Hoewel de omzet van de retailer het hoogste was in het tweede kwartaal, miste het nog steeds de analistenconsensus met $ 30 miljoen. Om de omzetgroei uit te splitsen, groeide de winkelomzet van AEO met 73% joj, maar de digitale omzet daalde in dezelfde periode met 5%. Het lijkt erop dat sommige investeerders graag hadden gezien dat het bedrijf wat beter zou presteren op het digitale front, maar er moet ook worden opgemerkt dat het bedrijf te maken had met een moeilijke vergelijking toen de digitale vraag vorig jaar met 48% joj steeg in het fiscale tweede kwartaal. In vergelijking met het pre-Covid-kwartaal steeg de winkelomzet van het bedrijf met 4% en de digitale omzet met 66%.

(2) WPA zal de consensusschattingen waarschijnlijk marginaal verslaan

AEO’s FQ3 2021 winst per aandeel (EPS) zal naar verwachting $ 0,63 per Trefis-analyse bedragen, wat de consensusschatting van $ 0,61 marginaal overtreft. AEO boekte in het tweede kwartaal een winst per aandeel van $ 0,60, een stijging van meer dan 50% ten opzichte van $ 0,39 in het tweede kwartaal van 2019. Een van de belangrijkste bijdragen aan de winstgevendheid was opnieuw Aerie, dat zijn bedrijfswinst in het tweede kwartaal 7 keer zag stijgen ten opzichte van het pre-pandemische kwartaal. Dit ondanks de aanhoudend grotere tekorten aan arbeidskrachten en verstoringen van de toeleveringsketen.

(3) Schatting van de aandelenkoers hoger dan de huidige marktprijs

langs onze Waardering van American Eagle Outfitters, met een EPS-schatting van ongeveer $ 2,17 en een K/W-veelvoud van 13,8x in fiscaal 2021, vertaalt dit zich in een prijs van ongeveer $ 30, wat 11% hoger is dan de huidige marktprijs.

Voor een verdere vergelijking tussen leeftijdsgenoten is het handig om te zien hoe ze het doen. AEO-aandelenvergelijking met peers laat zien hoe Americian Eagle Outfitters zich verhoudt tot collega’s op het gebied van statistieken die er toe doen.

Wat als u in plaats daarvan op zoek bent naar een meer uitgebalanceerde portefeuille? Hier is een hoogwaardige portefeuille dat heeft de markt sinds 2016 consequent verslagen.

Investeer met Trefis Portefeuilles die de markt verslaan

Alles zien Trefis Prijsschattingen

Source link

Zakelijk