Wat te verwachten van Broadcom vandaag?

Wat te verwachten van Broadcom vandaag?

Broadcom Inc.

AVGO
is gepland om de winst te rapporteren na de sluiting van donderdag. Het aandeel bereikte zojuist een recordhoogte van $ 507,85 per aandeel en handelt momenteel in de buurt van $ 490 per aandeel. Het aandeel is gevoelig voor grote bewegingen na het rapporteren van inkomsten en kan gemakkelijk een gat in de lucht springen als de cijfers sterk zijn. Omgekeerd, als de cijfers tegenvallen, kan het aandeel gemakkelijk naar beneden gaan. Om je te helpen bij de voorbereiding, is dit wat de straat verwacht:

Galerij: Fast Tech 25

26 afbeeldingen

Inkomstenvoorbeeld:

Het bedrijf zal naar verwachting een winst van $ 6,85 per aandeel rapporteren op een omzet van $ 6,76 miljard. Ondertussen is het zogenaamde Whisper-nummer een winst van $ 7,13 / aandeel. Het Whisper-nummer is de onofficiële kijk op de inkomsten van de straat.

Een nadere blik op de grondbeginselen:

Het bedrijf is aantrekkelijk gewaardeerd en heeft een K/W-ratio van slechts 20, wat veel lager is dan veel andere technologieaandelen. Het bedrijf is erin geslaagd om zijn winst met dubbele cijfers te laten groeien in elk van de afgelopen drie kwartalen, wat ook een zeer indrukwekkende prestatie is voor een bedrijf van deze omvang.

Een nadere blik op de techniek:

Technisch gezien doet het aandeel het erg goed en is het bijna een schoolvoorbeeld van hoe een gezond aandeel eruitziet. Het aandeel brak net uit een lange basis van meerdere maanden en bereikte een nieuw record. Nu trekt het zich terug om de beweging te verwerken terwijl beleggers wachten tot de winst wordt vrijgegeven. De actie blijft op dit moment bullish. Nu, als de voorraad daalt nadat de winst is aangekondigd, zal dat de vergelijking veranderen. Maar totdat we een grote verkoop zien, blijven de stieren duidelijk onder controle.

Besteed aandacht aan hoe de voorraad reageert op het nieuws:

Van waar ik zit, is de belangrijkste eigenschap waar ik naar op zoek ben tijdens het winstseizoen hoe de markt en een specifiek bedrijf op het nieuws reageren. Denk eraan, houd uw verliezen altijd klein en maak nooit ruzie met de tape.

Source link

Zakelijk