Wat te verwachten van Best Buy op dinsdag

Wat te verwachten van Best Buy op dinsdag

Het is de bedoeling dat Best Buy Inc. vóór de opening van dinsdag zijn inkomsten rapporteert. Het aandeel bereikte zojuist een recordhoogte van $ 141,97 en handelt in de buurt van dat niveau. Het aandeel is gevoelig voor grote bewegingen na het rapporteren van inkomsten en kan gemakkelijk een gat in de lucht springen als de cijfers sterk zijn. Omgekeerd, als de cijfers teleurstellen, kan het aandeel gemakkelijk naar beneden gaan. Om je voor te bereiden, is dit wat de straat verwacht:

Galerij: Negen extravagant technisch speelgoed op de kerstverlanglijsten van miljardairs

9 afbeeldingen

Inkomstenvoorbeeld:

Het bedrijf zal naar verwachting een winst van $ 1,93 per aandeel rapporteren op een omzet van $ 11,45 miljard. Ondertussen is het zogenaamde Whisper-nummer een winst van $ 2,17 per aandeel. Het Whisper-nummer is de onofficiële kijk op de inkomsten van de straat.

Een nadere blik op de grondbeginselen:

Het bedrijf blijft floreren, ook al worstelen veel andere retailers. Best Buy heeft zichzelf gepositioneerd als de ‘go-to’-retailer voor zowat alle elektronische dingen. Het zal interessant zijn om te zien wat er in de toekomst met de inkomsten gebeurt.

Een nadere blik op de techniek:

Technisch gezien is het aandeel de afgelopen weken bijna 40% gestegen en heeft het zojuist een nieuw record bereikt. Dit is hoe dan ook een zeer sterke actie voor elk aandeel, vooral voor een bedrijf zo groot als Best Buy. Op korte termijn wordt de voorraad uitgebreid naar boven en door pullback. Op middellange en langere termijn doet het aandeel het uitstekend.

Besteed aandacht aan hoe de voorraad op het nieuws reageert:

Vanuit mijn positie is de belangrijkste eigenschap waar ik naar op zoek ben tijdens het winstseizoen hoe de markt en een specifiek bedrijf op het nieuws reageren. Denk eraan, houd uw verliezen altijd klein en maak nooit ruzie met de tape.

Source link

Zakelijk