Wat is er nieuw met Plug Power Stock?

Wat is er nieuw met Plug Power Stock?

Stekkervoeding, een bedrijf dat waterstofbrandstofcelsystemen verkoopt, zag zijn aandelen de afgelopen maand met een stevige 18% stijgen (ongeveer 21 handelsdagen), aanzienlijk beter dan de bredere S&P 500, die in dezelfde periode ongeveer 2% steeg. Er zijn meerdere ontwikkelingen geweest die de voorraad hebben gedreven. Plug Power heeft onlangs zijn langetermijnverwachtingen bijgewerkt en merkte op dat de inkomsten volgend jaar met ongeveer 65% zouden kunnen groeien tot tussen $ 825 miljoen en $ 850 miljoen, terwijl een verkoop van $ 3 miljard tegen 2025 wordt voorspeld. Bovendien zag het bedrijf ook twee opmerkelijke deals die zouden kunnen helpen zijn waterstoftechnologie buiten zijn huidige eindmarkten voor materiaalbehandeling en stroomback-up in te zetten in andere zeer vervuilende industrieën. Bij de eerste deal, met Airbus, zullen de twee bedrijven onderzoeken hoe ze groene waterstof naar de luchtvaartindustrie kunnen brengen, waarbij Airbus zich richt op waterstofvliegtuigen en Plug Power de waterstofinfrastructuur voor luchthavens ontwerpt. Plug Power werkt ook samen met raffinaderij-majoor Phillips 66

PSX
om koolstofarme waterstofoplossingen te ontwikkelen die kunnen worden ingezet in de activiteiten van Phillips 66.

Staat het aandeel PLUG klaar om te groeien? Op basis van onze machine learning-analyse van trends in de aandelenkoers van de afgelopen tien jaar, is er slechts 58% kans op een stijging van de PLUG-aandelen in de komende maand (eenentwintig handelsdagen). Zie onze analyse op Kans op stijging van de stekker in het stopcontact voor meer details.

Vijf dagen: PLUG 4,7%, vs. S&P 500 1,6%; Overtroffen markt

(27% kans op gebeurtenis)

  • Stekker Stroomvoorraad steeg 4,7% over een handelsperiode van vijf dagen eindigend op 22-10-2021, vergeleken met de bredere markt (S&P500) die met 1,6% steeg.
  • Een verandering van 4,7% of meer over vijf handelsdagen heeft een kans van 27%, wat 679 van de 2517 keer in de afgelopen tien jaar is opgetreden.

Tien dagen: PLUG 20%, vs. S&P500 3,5%; Overtroffen markt

(13% kans op gebeurtenis)

  • Stekker Stroomvoorraad steeg 20% over de laatste tien handelsdagen (twee weken), vergeleken met de bredere markt (S&P500) stijging van 3,5%.
  • Een verandering van 20% of meer over tien handelsdagen heeft een kans op een gebeurtenis van 13%, wat zich in de afgelopen tien jaar 318 van de 2517 keer heeft voorgedaan.

Eenentwintig dagen: PLUG 18%, vs. S&P500 2,2%; Overtroffen markt

(22% kans op gebeurtenis)

  • Stekker Stroomvoorraad steeg 18% over de laatste eenentwintig handelsdagen (een maand), in vergelijking met de bredere markt (S&P500) stijging van 2,2%.
  • Een verandering van 18% of meer over eenentwintig handelsdagen heeft een kans op een gebeurtenis van 22%, die zich de afgelopen tien jaar 545 van de 2516 keer heeft voorgedaan.

Bekijk ons ​​thema op Waterstof economie voorraden voor een overzicht van Amerikaanse bedrijven die waterstofbrandstofcellen, aanverwante apparatuur voor hernieuwbare energie verkopen en waterstofgas leveren.

[7/15/2021] Wat gebeurt er met Plug Power Stock?

Stekkervoeding, een bedrijf dat waterstof-brandstofcelsystemen verkoopt die worden gebruikt in de materiaalbehandeling en energieback-up, zag zijn voorraad vorige week (vijf handelsdagen) met ongeveer 12% dalen, waardoor het slechter presteerde dan de bredere S&P 500, die in dezelfde periode ruwweg vlak was . Hoewel de prestaties van de bredere alternatieve energiesector de afgelopen weken wisselend waren, lijkt het aandeel Plug Power ook te zijn geschaad door positief nieuws voor een concurrent. Hyzon Motors, een bedrijf dat voertuigen maakt die op waterstofbrandstofcellen rijden, heeft aangekondigd dat het een memorandum van overeenstemming is aangegaan met TotalEnergies, een van ’s werelds grootste energiebedrijven, om vrachtwagens op waterstof te leveren. Los daarvan kondigde Hyzon vorige week ook een samenwerking aan met Chart Industries om zware bedrijfsvoertuigen te ontwikkelen. Hoewel Plug Power momenteel meer gericht is op de material handling-markt, heeft het geprobeerd de bredere transportruimte te betreden en de recente tractie door Hyzon wordt waarschijnlijk als negatief voor het bedrijf beschouwd. Dus zullen de dalingen doorgaan, of is een rally waarschijnlijker voor Plug Power-aandelen? Volgens de Trefis Machine Learning-engine heeft het aandeel Plug Power een kans van 53% op een stijging in de komende maand. Bekijk onze volledige analyse op Plug Power Stock Kansen op een stijging voor meer details

Dus is Plug Power-aandelen een koop voor langetermijnbeleggers? Beleggers zien het bedrijf en zijn brandstofcellen als een belangrijke factor in de groei van de waterstofeconomie. Terwijl traditionele hernieuwbare energiebronnen zoals zonne- en windenergie worden gebruikt in de elektriciteitsopwekkings- en transportmarkten, is waterstof waarschijnlijk van cruciaal belang om sectoren zoals de luchtvaart, de scheepvaart, de zware industrie en het langeafstandsvervoer te helpen koolstofvrij te maken. Hoewel het aandeel wordt verhandeld tegen een relatief hoge 30x de consensusinkomsten voor 2021, wordt dit gedeeltelijk gerechtvaardigd door sterke groeipercentages (de omzetgroei zal de komende twee jaar waarschijnlijk meer dan 40% bedragen). Bovendien blijft het aandeel Plug met bijna 60% gedaald ten opzichte van het hoogste punt ooit in januari, en dit zou ook een kans kunnen bieden voor beleggers. Dat gezegd hebbende, blijft het bedrijf zwaar verliesgevend, met zelfs zijn brutomarges die negatief blijven en het kan jaren duren voordat het bedrijf winst maakt.

Wat als u in plaats daarvan op zoek bent naar een meer uitgebalanceerde portefeuille? Hier is een hoogwaardige portefeuille dat heeft de markt sinds 2016 consequent verslagen.

Investeer met Trefis Portefeuilles die de markt verslaan

Alles zien Trefis Prijsschattingen

Source link

Zakelijk