Wat heeft de Solana-prijzen vandaag naar een nieuw, historisch hoogtepunt gebracht?

Wat heeft de Solana-prijzen vandaag naar een nieuw, historisch hoogtepunt gebracht?

Solana’s sol-token staat de laatste tijd in vuur en vlam en heeft de afgelopen maanden een reeks nieuwe, recordhoogtes bereikt, aangezien het platform wijdverbreide zichtbaarheid genereert.

De digitale valuta klom eerder vandaag naar $ 219,11, volgens Messari-gegevens.

Op dit punt was de cryptocurrency in 2021 met meer dan 13.500% gestegen, onthullen aanvullende Messari-cijfers.

Het digitale activum trok zich kort daarna terug en handelde op het moment van schrijven dichter bij $ 212.

[Ed note: Investing in cryptocoins or tokens is highly speculative and the market is largely unregulated. Anyone considering it should be prepared to lose their entire investment.]

Het is opmerkelijk dat het sol-token zijn laatste record bereikte op dezelfde dag dat de totale waarde vergrendeld (TVL) in DeFi-projecten gebouwd op het Solana-platform een ​​recordhoogte bereikte, volgens de gegevensbron DefiLlama. Op het moment van schrijven bedroeg het TVL-cijfer $ 13,67 miljard.

Verder steeg de digitale valuta in waarde op hetzelfde moment dat deze, en andere laag 1-tokens, samen met bitcoin hoger gingen, een ontwikkeling gerapporteerd door CoinDesk en munttelegraaf.

Toen echter werd gevraagd om de laatste prijsbewegingen van sol uit te leggen, benadrukten analisten die hebben bijgedragen aan dit artikel een reeks bullish factoren.

“Solana blijft om verschillende redenen stijgen”, zegt Tim Enneking, algemeen directeur van Digitaal kapitaalbeheer.

“Het is een legitieme deelnemer in de NFT-markt (in tegenstelling tot een ‘hype-deelnemer’ omdat elke token een soort van verwantschap met NFT probeert te claimen om zijn prijs te verhogen),” verklaarde hij.

Verder is Solana in staat om te bieden wat Ethereum “al jaren letterlijk belooft (PoS, lage transactiekosten, grotere schaalbaarheid, enz.).”

Voorbij dat biedt de associatie die het heeft met cryptocurrency-uitwisseling FTX een rugwind.

Ten slotte is “de procentuele groei van Solana (met vrijwel elke statistiek: TVL, Twitter-vermeldingen, gemeenschapsgrootte, enz.) Ordes van grootte groter dan die van ETH.”

Daarnaast wees Enneking op gegevensuitwisseling.

“Misschien is de sterkste statistiek van vandaag dat $ 10 miljoen aan lange hefboomposities op Bitfinex is geopend in de afgelopen 20 uur, terwijl $ 4,5 miljoen aan shorts is gesloten”, verklaarde hij.

“Een netto verbetering van $ 15 miljoen in margeposities op een enkele beurs is enorm – en veelzeggend.”

“Dit alles leidt eenvoudigweg tot de conclusie dat het potentiële voordeel voor SOL groter is dan het potentiële voordeel voor ETH – zelfs als ETH binnenkort een nieuwe ATH lijkt te bereiken”, zei Enneking.

Konstantin Anissimov, uitvoerend directeur bij CEX.IO, woog ook in, sprekend over de verdiensten van de Solana.

Het platform heeft een unieke waardepropositie, “die stevige concurrentie creëert voor Ethereum en andere L1-blockchains waarop projecten DeFi-oplossingen kunnen bouwen”, verklaarde hij.

“Solana biedt een zeer snelle uitvoering met vergoedingen van minder dan $ 0,01. Dit in combinatie met een zeer actieve ontwikkelingsgemeenschap en genereuze subsidies voor ontwikkelaars om innovatie verder te stimuleren, vormt een pad naar succes.”

Hij sprak echter met de concurrentie van het Ethereum-platform.

“Solana is niet het enige L1-blockchainproject met zo’n veelbelovende toekomst.”

“En we mogen ook de dominantie van Ethereum in de ruimte niet vergeten, ongeacht de vergoedingen en uitvoeringssnelheid.”

Anissimov gaf ook commentaar op de observatie dat het sol-token de bitcoin hoger volgde, en benadrukte dat “top cryptocurrencies” meestal dit soort correlatie vertonen met ’s werelds meest prominente digitale valuta.

Joe DiPasquale, CEO van cryptocurrency hedge fund manager BitBull Capital, heeft deze ontwikkeling nader uitgewerkt en nader toegelicht.

“Op dit moment zijn handelaren op zoek naar relatief veiligere altcoins, aangezien de toekomstige bewegingen van BTC onzeker blijven”, verklaarde hij.

“Zonder dat er een volwaardig ‘altseason’ is, is het normaal dat handelaren kiezen voor activa die de afgelopen maanden goed hebben gepresteerd en hebben aangetoond dat ze tot op zekere hoogte onafhankelijk van Bitcoin kunnen bewegen”, aldus DiPasquale.

“Solana staat hier bovenaan, terwijl andere DOT, LUNA en ATOM enz. zijn.”

“We kunnen verwachten dat dit soort blue chips goed zullen presteren totdat de markt voldoende vertrouwen heeft om kapitaal in riskantere altcoins te pompen.”

Openbaarmaking: ik bezit wat bitcoin, bitcoin cash, litecoin, ether, EOS en sol.

Source link

Zakelijk