Wat de prijsgrafieken ons nu kunnen vertellen

Wat de prijsgrafieken ons nu kunnen vertellen

Nu de CEO van Coinbase klaar is om de Securities and Exchange Commission op zich te nemen over wat een beveiliging is – en met de AMC-CEO die zegt dat zijn operatie graag betalingen in Dogecoin accepteert, moet je het aan de cryptowereld overhandigen.

CEO’s van beursgenoteerde bedrijven onthouden zich doorgaans van dergelijke openheid (die de aandelenkoers kan beïnvloeden), maar blijkbaar is er iets aan de sprankelende, perfecte allure van cryptocurrencies dat het eruit lijkt te halen.

Gelukkig, als we de opvallende koppen negeren die CEO’s genereren en ons concentreren op de daadwerkelijke prijsactie van de cryptografieken, kan het helpen om het lawaai te verwijderen.

Gaat Bitcoin omhoog of omlaag?

Op welk niveau zou Ether koopondersteuning kunnen vinden?

Dat soort nuttige dingen die de chief executives misschien missen. Dat is waar prijsgrafiekanalyse binnenkomt.

De Bitcoin dagelijks het lijkt op dit:

Kun je zien welke kant het op gaat? Sinds begin september is ’s werelds beroemdste cryptocurrency op weg naar beneden. Als je teruggaat naar mei, kun je zien dat het nu lager is dan toen.

Bitcoin herstelde zich na de steile duik in juni en juli, maar slaagde er niet in om terug te keren naar zijn hoogste punt ooit. Dat niveau net onder de 30.000 is de sleutel: zullen dip-kopers onverschrokken opstaan ​​of zullen degenen die vastzitten aan hogere prijzen opgeven en verkopen?

De bitcoin-weekgrafiek het lijkt op dit:

Ga naar het meer uitgebreide tijdsbestek en let op het belang van dat ondersteuningsniveau van 28.000/30.000. Een daling daaronder zou kunnen duiden op een gevoel van “opgeven” bij beleggers, vooral degenen die voor meer dan 60.000 kochten en geduldig zijn geweest. Nu de prijs sinds die niveaus duidelijk in een dalende trend zit, kan er een test van geduld in het verschiet liggen.

Hier is de dagelijkse prijsgrafiek voor Ethereum:

De op één na meest bekende cryptocurrency ter wereld vertoont sinds begin september ook een neerwaartse trend. Dit, na er niet in te zijn geslaagd de hoogten van mei te bereiken. De lijn in het zand hier is ongeveer 1700 waar de verkoop uiteindelijk stopte in juni en juli. Dat is waar de hardcore dip-kopers zitten. De vraag is: als de prijs daar daalt, zullen er dan genoeg op de plaat komen?

Ethereum’s wekelijkse prijsgrafiek het lijkt op dit:

De rode stippellijn aan de bovenkant van de kaart laat zien hoe de piek van september de piek van mei niet kon bereiken. De zoete rally van de zomerse dieptepunten in de buurt van 1750 is voorbij. Als dat niveau wordt doorbroken, is dat een probleem. Als alternatief, als Ethereum boven de bovenste rood gestippelde trendlijn zou kunnen breken, zouden beleggers nieuw vertrouwen in de cryptocurrency kunnen vinden.

Eén ding is duidelijk: de volatiliteit is dat deze arena geweldig is. Iedereen die erbij betrokken is, moet goed nadenken over hoe en of ze hele grote bewegingen, omhoog of omlaag, aankunnen. Als je een koper bent en plotseling veel down bent, kan dat een serieuze emotionele ervaring zijn.

Geen beleggingsadvies. Doe je eigen onderzoek en raadpleeg altijd een geregistreerde beleggingsadviseur voordat je een beslissing neemt.

Source link

Zakelijk