Wat biedt de toekomst voor Solana-prijzen nadat het token zijn laatste hoogtepunt heeft bereikt?

Wat biedt de toekomst voor Solana-prijzen nadat het token zijn laatste hoogtepunt heeft bereikt?

Solana’s sol-token heeft een zeer interessante dag gehad, naar zijn laatste zenit geklommen en vervolgens een retracement ondergaan.

De digitale valuta, die dient als het oorspronkelijke token van het krachtige blockchain-platform Solana, bereikte vanmorgen $ 215,06, Messari-gegevens shows.

Nadat het tot dit niveau was gestegen, viel het terug en daalde tot bijna $ 195, een daling van meer dan 9%, onthullen aanvullende Messari-cijfers.

Na deze terugval herstelde de digitale valuta zich enigszins en handelde op het moment van schrijven bijna $ 199,00.

[Ed note: Investing in cryptocoins or tokens is highly speculative and the market is largely unregulated. Anyone considering it should be prepared to lose their entire investment.]

Na deze laatste prijsbewegingen boden verschillende technische analisten perspectief, wat licht wierp op de belangrijkste overwegingen die marktwaarnemers in de toekomst in de gaten moeten houden.

“Solana’s SOL-token wordt geconfronteerd met een sterke weerstand van $ 215”, zegt John Iadeluca, oprichter en CEO van multi-strategy fund Banz hoofdstad.

Hij merkte op dat als de cryptocurrency deze verkoopdruk kan doorbreken, het volgende weerstandsniveau $ 250 zal zijn.

“Ik geloof dat de sterkste huidige verkoopdruk weerstand heeft opgebouwd rond de $ 250”, zei Iadeluca, die dit als een belangrijk psychologisch niveau aangaf.

Daarna zou het digitale activum geconfronteerd worden met een “aanzienlijke verkoopmuur” in de buurt van $ 260, waar momenteel een aanzienlijk “verkoopdrukvolume” is.

Jason Lau, COO van cryptocurrency-uitwisseling Okcoin, bood een soortgelijk standpunt aan.

Hij merkte op dat “$ 215 de laatste hoogste ooit is, dus weerstand wordt verwacht. Als we dit kunnen oplossen, is $ 250 zeker mogelijk.”

Julius de Kempenaer, senior technisch analist bij StockCharts.com, identificeerde ook het niveau van $ 215 als weerstand, maar verklaarde dat het niveau van $ 270 als volgende zal komen, en beschrijft dat als “de hoogte van de consolidatie die wordt geprojecteerd bovenop het uitbraakniveau.”

RSI-overwegingen

Naast het verduidelijken van de prijsniveaus die belangrijke weerstand zouden kunnen bieden, keken technische analisten ook naar de Relative Strength Index (RSI), een technische indicator die is ontworpen om gebruikers een idee te geven van de mate waarin een actief oververkocht of ondergekocht is.

Lau sprak hierover en verklaarde dat “de Relative Strength Index (RSI) tekenen vertoont dat SOL op korte termijn overbought is.”

Armando Aguilar, vice-president van Digital Assets Strategy voor Wereldwijde adviseurs van Fundstrat, was het daarmee eens en verklaarde dat volgens deze specifieke indicator “SOL zich in overboughtgebied bevindt.”

Iadeluca bood een iets ander gezichtspunt en stelde dat in zijn analyse het digitale token amper dit territorium is binnengekomen.

“Mijn meest zekere graadmeter dat Solana echt overbought is, althans in verhouding tot zijn RSI-niveau, zou zijn als het de komende dagen verder naar overbought-niveaus beweegt”, verklaarde hij.

Openbaarmaking: ik bezit wat bitcoin, bitcoin cash, litecoin, ether, EOS en sol.

Source link

Zakelijk