Wat biedt de toekomst voor Repligen-aandelen na een daling van 12% in een maand?

Wat biedt de toekomst voor Repligen-aandelen na een daling van 12% in een maand?

De aandelenkoers van Repligen (NASDAQ: RGEN), een in de VS gevestigd life sciences-bedrijf dat zich bezighoudt met de productie van materialen die worden gebruikt bij de vervaardiging van biologische geneesmiddelen, zag een daling van 12% in de afgelopen eenentwintig handelsdagen. Het bedrijf kondigde vorige maand de overname aan van Avitide – een particuliere ontwikkelaar van chromatografie – voor $ 150 miljoen. De overname zal naar verwachting het aanbod van Repligen versterken met harsoplossingen voor gentherapieën. Het bedrijf verwachtte in 2022 een incrementele omzet van $ 10 miljoen uit deze deal. RGEN-aandelen bereikten vlak na de aankondiging zijn hoogste punt ooit van ongeveer $ 327, maar winstboekingen op hogere niveaus resulteerden in een daling van de RGEN-aandelen tot het niveau van $ 259 op dit moment. Merk op dat ondanks de recente daling, het RGEN-aandeel het afgelopen jaar met bijna 50% is gestegen.

Maar nu het aandeel RGEN in een maand tijd met 12% is gedaald, zal het zijn neerwaartse traject voortzetten of is er een stijging op handen? Afgaand op historische prestaties, is er: een goede kans op een stijging van de RGEN-aandelen in de komende maand. Van de 249 gevallen in de afgelopen tien jaar zag het RGEN-aandeel een daling van eenentwintig dagen van 12% of meer, 171 van hen resulteerde in een stijging van de RGEN-voorraad over de volgende periode van een maand (eenentwintig handelsdagen). Dit historische patroon weerspiegelt 171 van de 249, of ongeveer 69% kans op een stijging van de RGEN-aandelen in de komende maand. Zie onze analyse op Repligen Stock Chance of A Rise voor meer details.

Dus als dit historische prestaties volgt, is het waarschijnlijk dat RGEN-aandelen in de toekomst naar hogere niveaus zullen stijgen. Ook, Repligen Voorraadretour vat RGEN-aandelenprestaties en kansen op stijging of daling samen, naast andere statistieken die van belang zijn.

Berekening van ‘Event Probability’ en ‘Chance of Rise’ met behulp van gegevens van de afgelopen tien jaar

  • Na een beweging van -5% of meer over een periode van vijf dagen, steeg het aandeel in 59% van de gevallen in de volgende vijf dagen.
  • Na een beweging van -16% of meer over een periode van tien dagen, steeg het aandeel in 73% van de gevallen in de volgende tien dagen
  • Na een beweging van -12% of meer over een periode van eenentwintig dagen, steeg het aandeel in 69% van de gevallen in de volgende eenentwintig dagen.

Repligen Stock Return (recente) vergelijking met peers

  • Vijfdaags rendement: MTEM hoogste op 7%; RGEN laagste op -5,2%
  • Tiendaags rendement: UTHR hoogste op 0,05%; RGEN laagste op -16%
  • Twenty-One Day Return: MTEM hoogste op 9,8%; WAT laagste bij -18%

Hoewel het RGEN-aandeel na de recente daling een opleving kan zien, heeft 2020 geleid tot veel prijsdiscontinuïteiten die aantrekkelijke handelsmogelijkheden kunnen bieden. U zult er bijvoorbeeld versteld van staan ​​hoe contra-intuïtief de waardering van aandelen is AMD versus Etsy.

Wat als u in plaats daarvan op zoek bent naar een meer uitgebalanceerde portefeuille? Hier is een hoogwaardige portefeuille dat heeft de markt sinds 2016 consequent verslagen.

Investeer met Trefis Portefeuilles die de markt verslaan

Alles zien Trefis Prijsschattingen

Source link

Zakelijk