Wat biedt de toekomst voor de Trade Desk-aandelen na een stijging van 7% in een week?

Wat biedt de toekomst voor de Trade Desk-aandelen na een stijging van 7% in een week?

De voorraad van de Trade Desk (NASDAQ: TTD), een speler op het gebied van advertentietechnologie die bedrijven helpt bij het kopen van digitale advertenties voor verschillende uitgevers, zag zijn aandelen de afgelopen week (vijf handelsdagen) met 6,7% stijgen in vergelijking met de S&P 500, die in dezelfde periode met ongeveer 2% daalde punt uit. Maar zal het aandeel van het bedrijf de komende weken blijven stijgen of lijkt een daling op handen? Op basis van trends in de aandelenkoers van het bedrijf in de afgelopen vijf jaar, constateert de Trefis Machine Learning Engine dat het gemiddelde rendement voor TTD-aandelen ongeveer 7% in de volgende periode van één maand (eenentwintig handelsdagen) na met een stijging van 6,7% in een week (vijf handelsdagen).

Volgens de Trefis Machine Learning Engine, De koersprognose van de Trade Desk voor een maand vanaf nu ongeveer $ 80,90 – een stijging van 7% ten opzichte van de huidige marktprijs van $ 75,60. Maar hoe zouden deze cijfers veranderen als u geïnteresseerd bent om aandelen van The Trade Desk voor een kortere of langere periode aan te houden? U kunt het antwoord en vele andere combinaties testen op het interactieve dashboard. U kunt de kans op herstel testen over verschillende tijdsintervallen van een kwartaal, maand of zelfs maar één dag!

Ook kunt u begrijpen hoe: De inkomsten van de Trade Desk zijn in de loop der jaren veranderd, samen met trends in inkomsten voor zijn naaste collega’s in een afzonderlijke dashboardanalyse.

MACHINE LEERMOTOR – probeer het zelf:

INDIEN TTD-aandelen bewogen met -5% over vijf handelsdagen, DAN in de komende eenentwintig handelsdagen beweegt het TTD-aandeel een gemiddeld van 10,1% met een 67,5% kans op a positief rendement over deze periode.

Enkele leuke scenario’s, veelgestelde vragen en inzicht in de voorraadbewegingen van de Trade Desk:

Vraag 1: Is de koersprognose voor het aandeel The Trade Desk hoger na een daling?

Antwoord geven:

Overweeg twee situaties,

Case 1: De voorraad van Trade Desk daalt met -5% of meer in een week

Case 2: De voorraad van Trade Desk stijgt met 5% of meer in een week

Is de prijsprognose voor het aandeel The Trade Desk hoger in de daaropvolgende maand na Case 1 of Case 2?

TTD-aandelen doen het beter na Case 1, met een verwacht rendement van 10,2% in de komende maand (21 handelsdagen) onder Case 1 (waar het aandeel net een verlies van 5% heeft geleden in de afgelopen week), vergeleken met een verwacht rendement van 7,3% voor Case 2. Dit impliceert een prijsvoorspelling van $ 83 in Case 1 en een bedrag van $ 81 in Case 2 met een TTD-marktprijs van $ 75,58 op 23-9-2021.

Ter vergelijking: de S&P 500 heeft een verwacht rendement van 3,1% in de komende 21 handelsdagen onder Case 1, en een verwacht rendement van slechts 0,5% voor Case 2, zoals beschreven in ons dashboard met het verwachte rendement voor de S&P 500 na een stijgen of dalen.

Probeer de machine learning-engine van Trefis hierboven om zelf te zien hoe de voorspelling voor het aandeel The Trade Desk waarschijnlijk zal veranderen na een specifieke winst of verlies gedurende een bepaalde periode.

Vraag 2: Betaalt geduld?

Antwoord geven:

Als u The Trade Desk-aandelen koopt en aanhoudt, is de verwachting dat de schommelingen op korte termijn op den duur zullen verdwijnen en dat de positieve langetermijntrend u in het voordeel zal zijn – tenminste als het bedrijf verder sterk is.

Al met al, volgens gegevens en de berekeningen van de machine learning engine van Trefis, loont geduld absoluut de moeite voor de meeste aandelen!

Voor TTD-aandelen worden de rendementen in de komende N dagen na een verandering van -5% gedurende de laatste vijf handelsdagen in de onderstaande tabel gedetailleerd, samen met de rendementen voor de S&P500:

Vraag 3: Hoe zit het met de koersprognose na een stijging als u even wacht?

Antwoord geven:

Het verwachte rendement na een stijging is begrijpelijkerwijs lager dan na een daling zoals uiteengezet in de vorige vraag. Interessant is echter dat als een aandeel de afgelopen dagen is gestegen, u voor de meeste aandelen beter kortetermijninzetten kunt vermijden – hoewel TTD-aandelen een uitzondering lijken te zijn op deze algemene observatie.

Het rendement van TTD in de komende N dagen na een verandering van 5% in de afgelopen vijf handelsdagen wordt in de onderstaande tabel beschreven, samen met het rendement voor de S&P500:

Het is behoorlijk krachtig om de trend voor uzelf te testen voor The Trade Desk-aandelen door de invoer in de bovenstaande grafieken te wijzigen.

Hoewel de aandelen van Trade Desk op korte termijn waarschijnlijk zullen stijgen, zijn er verschillende concurrenten in de sector die eruitzien als een Betere weddenschap dan TTD-aandelen. Ook, TradeDesk-peervergelijkingen geeft een overzicht van hoe het bedrijf presteert ten opzichte van collega’s op het gebied van statistieken die er toe doen.

Investeer met Trefis Portefeuilles die de markt verslaan

Alles zien Trefis Prijsschattingen

Source link

Zakelijk