Wat biedt Binance Coin na de rally van bijna 20%?

Wat biedt Binance Coin na de rally van bijna 20%?

Binance-munt boekte de laatste tijd een aantal opmerkelijke winsten en steeg bijna 20% in minder dan 24 uur nadat Binance de oprichting aankondigde van een Fonds van $ 1 miljard ontworpen om een ​​bredere acceptatie van cryptocurrencies en gedistribueerde grootboektechnologieën aan te moedigen.

De digitale valuta steeg vanmorgen tot maar liefst $ 467,89, waarna het in minder dan 24 uur 19,2% was gestegen. Messari-gegevens shows.

Nadat het tot dat niveau was gestegen, trok het digitale activum zich terug, daalde tot bijna $ 430 en herstelde zich vervolgens, onthullen aanvullende Messari-cijfers.

Sinds die tijd handelde de binance-munt tussen $ 430 en $ 470.

[Ed note: Investing in cryptocoins or tokens is highly speculative and the market is largely unregulated. Anyone considering it should be prepared to lose their entire investment.]

Wat betreft waar de digitale valuta naartoe zou kunnen gaan, hebben verschillende experts gewogen en technische analyses geleverd.

Kiana Danial, CEO van Investeer Diva, evalueerde de prijsgeschiedenis van binance-munten met behulp van de Ichimoku-wolk, een technische indicator die gebruikmaakt van verschillende gemiddelden om een ​​beter beeld te krijgen van het momentum en de algemene trend van een actief.

“BNB/USD heeft onlangs een breuk boven de dagelijkse Ichimoku-wolk bevestigd, wat aangeeft dat de stieren aan kracht winnen”, verklaarde ze.

“De digitale valuta wordt echter geconfronteerd met een sterke weerstand op het 61% Fibonacci-retracementniveau van $ 528”, voegde Danial eraan toe.

“De toekomstige Ichimoku-wolk is plat. Daarmee zouden we, tenzij er een plotselinge, sterkere dan voorheen bullish trigger in de cryptomarkt als geheel is, de BNB-winsten op middellange termijn kunnen zien op $528.”

Jake Wujastyk, hoofdmarktanalist van TrendSpider, sprak ook over weerstand die de digitale valuta zou kunnen tegenkomen als deze hoger wordt, met name de “vorige hoogtepunten van 25 augustus rond de $ 520.”

Nick Spanos, medeoprichter van Zap-protocol, ook meegewogen.

“De volgende twee belangrijke weerstandsniveaus van BNB zijn $ 475 en $ 525. Als ze overtuigend worden geschonden, zou Binance Coin een aanzienlijk grotere en langdurige uitbraak kunnen ervaren, zelfs zonder een andere katalysator (zoals het onlangs aangekondigde groeifonds van $ 1 miljard) die het een nieuwe impuls geeft, “verklaarde hij.

Spanos sprak ook met de voortschrijdend gemiddelde convergentiedivergentie, of MACD, een technische indicator die kan worden gebruikt om het momentum van een actief te evalueren.

“De MACD-indicator in de daily chart van BNB geeft momenteel een bullish prijsmomentum aan, aangezien de MACD boven de signaallijn staat”, merkte hij op.

“Aan de andere kant, als de prijs van BNB de komende uren en dagen daalt, zouden de bulls in staat moeten zijn om de neerwaartse trend te stoppen op het ondersteuningsniveau van $ 425”, zei Spanos.

“Als dit ondersteuningsniveau wordt overschreden, zullen beleggers naar de $ 400 kijken voor ondersteuning.”

Openbaarmaking: ik bezit wat bitcoin, bitcoin cash, litecoin, ether, EOS en sol.

Source link

Zakelijk