Waarom u deze cryptografiepatronen moet bekijken

Waarom u deze cryptografiepatronen moet bekijken

Na hun duik in de lente en opleving in de zomer, hebben cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum de afgelopen weken een vast patroon gehad terwijl beleggers hun volgende grote stap proberen te ontcijferen. Interessant is dat deze patronen technische patronen lijken te zijn, zoals: vaandels en vlaggen, die wijzen op een grote waarschijnlijkheid van belangrijke stappen vooruit zodra crypto’s eruit breken.

Na het bereiken van een hoogtepunt van ongeveer $ 65.000 in april, testte Bitcoin vervolgens zijn ondersteuningsniveau van $ 30.000 en is sindsdien hersteld tot iets minder dan $ 50.000. Bitcoin heeft de afgelopen weken een wimpelpatroon gevormd, wat aangeeft dat er een andere belangrijke beweging zal plaatsvinden zodra de cryptocurrency op de een of andere manier uitbreekt. Een overtuigende doorbraak naar boven vergroot de kans op een hertest van de eerdere hoogtepunten in april, terwijl een bearish uitsplitsing de kans op een hertest van het ondersteuningsniveau van $30.000 zou vergroten.

Litecoin handelde het afgelopen jaar in een bereik van $ 100 tot $ 400 en heeft een wimpelpatroon gevormd dat vergelijkbaar is met dat van Bitcoin. Een doorbraak naar boven zou de kans op verdere bullish actie vergroten, terwijl een doorbraak naar beneden zou kunnen leiden tot een hertest van het ondersteuningsniveau van $ 100.

Ethereum handelde het afgelopen jaar in een bereik van $ 1.500 tot $ 4.400 en heeft de afgelopen weken een wigpatroon gevormd, wat vergelijkbare implicaties heeft als wimpelpatronen. Een overtuigende doorbraak naar boven kan wijzen op een nieuwe poging om de eerdere hoogtepunten te bereiken ($ 4.400), terwijl een uitsplitsing zou kunnen betekenen dat de crypto zijn eerdere dieptepunten test.

XRP handelde het afgelopen jaar in een bereik van $ 0,4000 tot $ 2,00 en heeft de afgelopen weken een wigpatroon gevormd. Een bullish uitbraak zou XRP opnieuw rond de $ 2 kunnen brengen, terwijl een uitsplitsing een voorbode zou kunnen zijn van een hertest van de dieptepunten van het afgelopen jaar.

Bitcoin Cash handelde het afgelopen jaar in een bereik van $ 400 tot $ 1.600 en heeft de afgelopen weken een vlagpatroon gevormd.

Voor nu kijk ik op welke manier cryptocurrencies breken uit de patronen die ze de afgelopen weken hebben gevormd.

Voeg me alsjeblieft toe Twitter en LinkedIn om mijn updates en economisch commentaar te volgen.Source link

Zakelijk