Waarom je absoluut moet investeren in de Metaverse

Waarom je absoluut moet investeren in de Metaverse

Sinds Mark Zuckerberg aangekondigd op 28 oktober dat Facebook nu bekend zou staan ​​als het Meta Platform, of kortweg Meta, is de koers van het aandeel met meer dan 9% gestegen, wat meer dan het dubbele is van wat de Nasdaq

NDAQ
heeft gedaan.

Als je niet weet wat de Metaverse is, beschouw het dan als een virtuele wereld. Er zijn veel soorten virtuele werelden. Facebook wil de grootste zijn. Zeg wat je wilt over Facebook’s inval in de metaverse (ze zullen waarschijnlijk mensen censureren in deze nieuwe parallelle universums), Zuckerberg’s verhuizing naar deze ruimte laat zien dat deze man binnen de Big Tech-molochen voorop loopt.

“De huidige, meest populaire ideeën van de ‘metaverse’ die we vandaag hebben, kunnen eenvoudig worden omschreven als een plek die je kunt bezoeken via een slimme bril of VR-headsets, waar je je in een door de computer gegenereerde wereld bevindt – een nepbos of een strand ergens of uw kantoor. De mogelijkheden zijn eindeloos”, zegt Guy Yanpolskiy, hoofdorganisator van het grootste blockchain- en NFT-evenement in de Golf – de WOW-top in de Verenigde Arabische Emiraten.

Yanpolskiy vermoedt dat de rest van de Big Tech Zuck zal volgen in de metaverse, net als de Japanse gamers bij Sony en Nintendo.

Disney gaat erin. Dit is zo duidelijk.

Mensen zullen verslaafd raken aan deze virtuele werelden, en er zullen allerlei snode, droevige dingen in hen gebeuren (ik heb Caprica gezien! Dit eindigt niet goed voor de mensheid!), maar als ik het mis heb, moet ik misschien zeggen wat geld om in de metaruimte te werken, maar ik wil niet meer dan $ 340 uitgeven om een ​​enkel aandeel van Facebook te bezitten. Er moet iets beters zijn, en dat is er natuurlijk ook. Blockchain-platforms schieten overal de kop op, ontworpen om de ruggengraat te zijn van hun eigen virtuele wereld, waar mensen games spelen of wat dan ook, NFT’s en cryptocurrency verhandelen. Het is een wonder dat ze ooit van het toetsenbord af zullen komen.

“De metaverse trend biedt een enorm potentieel om een ​​revolutie teweeg te brengen in onze levensstijl en communicatie, en we hebben de ontwikkeling ervan na de pandemie zien versnellen. Maar de metaverse is nog steeds conceptueel en de race is net begonnen”, zegt Shixing Mao, ook bekend als “Discus Fish”, de CEO en mede-oprichter van Cobo, een in Peking gevestigde vermogensbeheerder en portemonnee voor cryptovaluta.

Bedrijven zoals Facebook investeren in de software en hardware om metaverse virtuele displays te ondersteunen. De schaalbaarheid van deze virtuele werelden moet nog ver gaan op de blockchain buiten een paar games of bekende platforms zoals Decentraland. Ik heb het nooit gebruikt. Het lijkt wel de Sims. Voor games brengt dit voor mij een heel nieuw segment van crypto naar voren – GameFi. Ja, ik heb er van gehoord. Nee, ik investeer er niet in. Ik denk dat ik moet gaan rondneuzen. Dit is absoluut een hoek van de metaverse die het bekijken waard is.

Als dit iets gaat worden, hoe investeren we dan in de metaverse voordat de Cylons het overnemen?

“De beste manier om crypto in de metaverse te investeren, is door NFT’s te kopen”, zegt Mao, waarvan iedereen die dit leest weet dat het een niet-fungible token betekent. Een NFT is meestal grafische kunst, audio- of videoclips die investeerders de kans geven om een ​​gevirtualiseerd activum op de blockchain te bezitten.

Iedereen heeft gehoord dat Decentraland inheems is token Mana bereikte all time highs kort na de aankondiging van Facebook. Dat was pure momentumhandel. Alleen de gelukkige stapte erin. Iedereen die meedeed aan de hype, heeft sindsdien geld verloren. Het zit er al weer op $ 3,20 vanaf zaterdag.

Serieuze investeerders kunnen de kopen Grijswaarden Decentraland Trust als een metavers spel in datzelfde MANA-token. Kun je geloven dat dit nu iets is met Grayscale? Het is meer dan 1.000% gestegen sinds de lancering in februari. Maar er is een addertje onder het gras, je moet een geaccrediteerde belegger zijn – wat een minimale investering van $ 25.000 vereist. Als u op de eerste dag van de lancering van het fonds had gekocht, zou u vanaf dit weekend $ 275.000 hebben. Word je hier ziek van? Het maakt me ziek.

Hoe kunnen wij plebs meedoen aan de actie?

“Een ding dat opmerkelijk is aan op crypto gebaseerde metaverse-projecten, is dat je tastbare middelen en activa in de metaverse kunt verdienen, die kunnen worden ingewisseld voor andere digitale en echte goederen”, zegt San Morales, chief operating officer voor Myobu, een nieuw GameFi-project uit Spanje. (Wauw, ik wist niet dat Spanje dingen meer maakte.) “Het is de kruising van gaming en financiën. Je hebt het al gezien met verschillende blockchain-projecten waar het mogelijk is om de kost te verdienen door alleen maar games te spelen. Denken Axie Oneindigheid (AXS) bijvoorbeeld’, zegt hij over de in Vietnam gebaseerde blockchain-game van Sky Mavis, waar je ‘geld’ kunt verdienen in NFT’s en ze vervolgens voor fiat kunt verkopen.

We creëren nu parallelle universums, mensen.

Myobu begon als een community-token in juni 2021 en begint net te werken aan het maken van een game voor de metaverse. Ze zijn van plan om het in fasen op de blockchain uit te rollen, te beginnen met een vrij eenvoudig ruilkaartspel en in de latere stadia over te gaan naar een volledig meeslepend rollenspel. De token is beschikbaar op Uniswap.

Het creëren van metaverses zal dienen als een katalysator voor de ontwikkeling van blockchain-systemen gericht op gedecentraliseerd bestuur, gedecentraliseerde financiën en slimme contracten in het algemeen, denkt Romeinse Nekrasov, een seriële IT-ondernemer uit Rusland en mede-oprichter van de ENCRY Foundation.

Hij heeft een andere manier voor investeerders om in de metaverse te komen: koop gewoon de funderingsbouwers.

“Denk aan Ethereum (ETH), Polkadot (DOT), Solana (SOL), Cardano (ADA)”, zegt hij. “Dit gaat niet alleen om blockchain-systemen voor het maken van gedecentraliseerde applicaties, maar ook om blockchain-projecten voor het bouwen van infrastructuur die zijn gemaakt voor naadloze overdrachten tussen blockchains. Naar mijn mening is Polkadot een van de meest noemenswaardige punten”, zegt hij. “Polkadot wil een zeer belangrijke taak oplossen – om interoperabiliteit tussen verschillende blockchains binnen één platform te garanderen. De naadloze overdrachten tussen blockchains zullen binnenkort een noodzaak worden. Ik denk dat Polkadot de komende vijf jaar een mooie toekomst heeft.’

Mister Discus Fish is het daarmee eens.

“Het eerste dat u moet doen, is investeren in de infrastructuur van de metaverse platforms en ecosystemen”, zegt hij. “Normaal gesproken zijn de symbolische economie die ten grondslag ligt aan het ecosysteem gewone investeringen. De tweede is om te investeren in kern NFT-activa op een (bepaald) metavers platform. Dat kunnen bijvoorbeeld (gaming)accessoires zijn, of kleding voor een virtuele avatar. De derde manier is om te investeren in een sociaal teken. Omdat de sociale interactie in de metaverse nieuwe apps voor sociale netwerken kan opleveren en een economie voor fans kan creëren, zal het een integraal onderdeel zijn van de ontwikkeling van de metaverse,” zei hij.

Sociale tokens zijn een soort cryptocurrency die is gebouwd rond een community, influencer of merk. Ze kunnen deel uitmaken van een metaverse of er niets mee te maken hebben. Het is gewoon een andere manier om uw cryptoportfolio te diversifiëren, zodat u niet alleen Bitcoin, Ethereum en de klassieke alts zoals Filecoin en Litecoin bezit.

“Ik zou AXS kopen vanwege het sociale aspect”, zegt Yanpolskiy, die dit jaar werd gerangschikt als een van de blockchain-beïnvloeders volgen door Hackernoon. “Wat we daar zien in termen van hun gemeenschapsontwikkeling is krankzinnig. Ze hebben nu miljarden dollars, door spelers bestuurde ecosystemen in games ingebouwd.”

Het idee achter de gamification van hele token-ecosystemen bracht Yanpolskiy ertoe zijn eigen spel-om-te-verdienen-gaminggilde op te richten, CGU.io. “Speel om te verdienen: de metaverse roept”, staat op hun website met zoiets als een roze vliegend varken gekruist met een ram en een kip op hun startpagina. Ze hebben hun eigen token – CGU is de ticker – het wordt verhandeld tegen ongeveer $ 2 en verandert.

Yanpolskiy beweert dat Crypto Gaming United nu 70.000 leden heeft in ongeveer 26 landen. Mocht je hem willen volgen op Insta, hier is hij.

Ik investeer er liever in dan dat ik ze speel. Deze virtuele werelden zien eruit als een totale tijd zuigen. Bekijk The Zandbak. Deze op Mindcraft lijkende game heeft zijn eigen token – SAND. Het begon het jaar met een waarde van $ 0,03. Het is nu geprijsd op $ 2,7 en er is zoiets als $ 2 miljard geïnvesteerd in deze token.

Zoals de tieners in 2018 zeiden: ik kan het niet eens.

“Begin met het kopen en ontwikkelen van virtueel land en activa”, zegt Joel Dietz, oprichter van KunstPortemonnee, en een van de oprichters van Ethereum. “Doe mee aan een paar 100 keer groeipotentiële projecten en spreid je weddenschappen.”

Dietz zit achter de Meta Metaverse, een nieuw platform voor het bouwen van metaverses. Het begon eind oktober. “We zijn net begonnen met het uitgeven van onze eigen grondverkoop na intense belangstelling na de Dubai blockchain-week”, zei hij over het evenement dat eindigde op 18 oktober.

Cryptocurrency-investeerders van vandaag zijn waarschijnlijk de “meesters van de metaverse”. De metaverse heeft nu het potentieel om De Sims naar een heel nieuw niveau te tillen. We creëren echt parallelle bestaanssystemen die de manier waarop we leven, hoe we omgaan met mensen over de hele wereld en hoe we zaken doen zullen veranderen – wat betekent dat je waarschijnlijk iemand in de metaverse kunt inhuren. Dus je werd ontslagen in de nieuwe dystopie voor een verkeerde zaak? Creëer een parallel universum in de metaverse en verdien op die manier de kost. O, het zal gebeuren. Dit zijn pre-Star Wars-dingen die hier gaande zijn.

Nigel Green, CEO en oprichter van vermogensbeheerder deVere Group, zegt dat Facebook naar verluidt 10.000 mensen in de Europese Unie zal inhuren om de metaverse van Zuck op zijn website te ontwikkelen. Het platform van Horizon World.

“De aankondiging van Facebook onderstreept nogmaals dat de metaverse door kenners niet wordt gezien als een ‘verlengstuk’ van het internet… maar als de opvolger ervan”, zegt Green.

Even terzijde: hoewel dit niet allemaal te wijten is aan de metaverse, is het allemaal te wijten aan crypto: het totale vermogen van Grayscale onder beheer is nu voorbij $60 miljard, die groter is dan die van State Street

STT
Goud ETF (GLD)

GLD
, ooit de meest verhandelde ETF die er is. Grayscale begon pas rond 2017 met het lanceren van crypto-ETF’s. Het SPDR Gold-fonds bestaat al sinds 2004.

“Mijn favoriete investering: mijn eigen project de Meta Metaverse waar je Metaverses bouwt in een Metaverse. Wat is er nog meer meta?” zegt Dietz half grappend. Ook al kon de metaverse, als investering, niet serieuzer zijn. We hebben allemaal wat onderzoek te doen.

Disclaimer: De auteur is de gelukkige eigenaar van Polkadot en Cardano. En natuurlijk Bitcoin.Source link

Zakelijk