Waar gaat Cardano’s ADA naartoe na het bereiken van een recordhoogte?

Waar gaat Cardano’s ADA naartoe na het bereiken van een recordhoogte?

Cardano’s ada-token brak vandaag voor het eerst door $ 3 en bereikte een nieuw record nadat werd aangekondigd dat het testnet van het netwerk ondersteunt slimme contracten.

De digitale valuta steeg vanmorgen vroeg tot maar liefst $ 3,10, CoinDesk-gegevens shows.

Door naar dit niveau te klimmen, was ada meer dan 10% gestegen ten opzichte van de openingswaarde van $ 2,77 op 1 september, onthullen aanvullende CoinDesk-cijfers.

Verder was het vanaf het begin van dit jaar meer dan 1.600% gestegen.

Op het moment van schrijven had ada zich enigszins teruggetrokken en handelde in de buurt van $2,95.

[Ed note: Investing in cryptocoins or tokens is highly speculative and the market is largely unregulated. Anyone considering it should be prepared to lose their entire investment.]

Nadat de digitale valuta dit nieuwe record had weten te bereiken, wogen verschillende marktwaarnemers zich af waar het naartoe zou kunnen gaan.

De reacties waren uiteenlopend, aangezien analisten een reeks niveaus boden die handelaren in de gaten moesten houden.

“ADA is een van de best presterende cryptocurrencies in de hoogste marktkapitalisatie”, zegt Kiana Danial, CEO van Investeer Diva.

“Het is een van de weinige die niet direct de trend van Bitcoin volgt” van “worstelen” om nieuwe hoogtepunten te bereiken.

“Op basis van de geschiedenis van de prijsactie van ADA/USD, konden we verwachten dat deze binnen de huidige opwaartse trend minstens $ 3,24 zou bereiken,” verklaarde ze.

Danial benadrukte dat elke keer dat ada een lokaal dieptepunt heeft bereikt en terugkaatst, het is gestegen met “min of meer dezelfde hoeveelheid, of dezelfde afstand, vanaf de bodem.”

“Dit patroon heeft zich in het verleden meerdere keren herhaald. Hoewel de geschiedenis zich niet precies herhaalt, rijmt ze vaak,’ merkte Danial op.

Ze sprak ook met de ondersteuningsniveaus die ada zou kunnen tegenkomen als het in waarde daalt.

“De belangrijkste ondersteuningsniveaus voor ADA/USD bevinden zich momenteel op Fibonacci-retracementniveaus van $ 2,72, $ 2,39 en $ 2,13”, verklaarde Danial.

William Noble, de belangrijkste technische analist van het onderzoeksplatform Tokenstatistieken, gaf ook commentaar op de situatie.

“Ons doel voor Cardano is $ 3,50”, verklaarde hij.

Het ada-token zal hoogstwaarschijnlijk aanzienlijke weerstand ondervinden rond $ 2,95, handel binnen een bereik in de buurt van dat prijsniveau en vervolgens een duw naar $ 3,50 maken, voorspelde Noble.

“Cardano’s prijsbeweging en enorme marktkapitalisatie is een functie van een eenvoudig idee,” zei hij.

“Alle financiën, kunst, muziek en sociale media zullen op de blockchain terechtkomen. Cardano’s blockchain-technologie is razendsnel.”

Jake Wujastyk, hoofdmarktanalist van TrendSpider, bood ook enig perspectief.

“Traders moeten uitkijken naar de vorige high van $ 3,10 als een niveau om door te komen voor verder opwaarts potentieel”, verklaarde hij.

“Als dit niveau naar boven wordt doorbroken, moeten handelaren uitkijken naar een test van het $ 3,28- $ 3,30-niveau waarboven de 1.618 Fibonacci-extensie van de gemeten beweging van 22 augustus tot 25 augustus is.”

Wujastyk gaf ook inzicht in belangrijke ondersteuning.

“Aan de andere kant moeten handelaren uitkijken naar het controlepunt met behulp van het verankerde volume per prijs die rond de $ 2,86 ligt”, verklaarde hij.

“Dit verankerde volume op prijs begint op het dieptepunt van 17 augustus, het draaipunt voor de volgende etappe omhoog.”

Openbaarmaking: ik bezit wat bitcoin, bitcoin cash, litecoin, ether en EOS.Source link

Zakelijk