Waar gaan de Ether-prijzen naartoe nadat ze hun laatste hoogtepunt boven $ 4.600 hebben bereikt?

Waar gaan de Ether-prijzen naartoe nadat ze hun laatste hoogtepunt boven $ 4.600 hebben bereikt?

De Ether-prijzen zijn de laatste tijd in een stroomversnelling geraakt en hebben gisteravond hun laatste record van meer dan $ 4.600 bereikt.

De digitale valuta, het oorspronkelijke token van de Ethereum-blockchain, klom naar $ 4.642,48, CoinDesk-gegevens shows.

Op dit moment had de cryptocurrency een indrukwekkende 530% gewonnen sinds het begin van 2021, onthullen aanvullende CoinDesk-cijfers.

[Ed note: Investing in cryptocoins or tokens is highly speculative and the market is largely unregulated. Anyone considering it should be prepared to lose their entire investment.]

Na deze laatste prijsstijgingen wogen verschillende technische analisten hun mening en wierpen licht op de belangrijkste niveaus van steun en weerstand waar handelaren op moeten letten.

“Terwijl ETH de prijsontdekking ingaat, hebben technische handelaren hoogstwaarschijnlijk hun ogen gericht op het psychologische niveau van $ 5.000, evenals een nieuwe hertest van de vorige all-time highs van mei op net onder $ 4.400”, zei Sean Rooney, hoofd onderzoek bij crypto-activabeheerder. Valkyrie Investments.

John Iadeluca, oprichter en CEO van multistrategiefonds Banz hoofdstad, bood een vergelijkbaar perspectief.

“Handelaren zouden moeten zoeken naar een nieuw gevormd niveau van zware weerstand op het prijsniveau van $ 5.000 dat we onlangs hebben gezien naast de versterking van het ondersteuningsniveau van $ 4.200 in de prijs van Ether.”

William Noble, technisch hoofdanalist van Tokenstatistieken, viel ook mee.

“ETH bouwt langzaam stoom op in de buurt van zijn hoogtepunt,” verklaarde hij, eraan toevoegend “dat is hoogstwaarschijnlijk bullish.”

“De grote vraag is de aard van een opwaartse uitbraak. Velen denken dat ETH parabolisch kan worden zoals in 2017, “zei Noble.

“Mijn grafieken laten zien dat er één grote groene kaars zou kunnen zijn die ETH naar $ 5.550 brengt en dan zou een ordelijke traptrede moeten volgen,” voegde hij eraan toe.

Katie Stockton, de oprichter en managing partner van Fairlead Strategies, LLC, gaf een ander gezichtspunt.

Ether staat “beslist boven” “definitieve weerstand, wat meestal een bullish ontwikkeling is, ervan uitgaande dat de uitbraak wordt bevestigd”, verklaarde ze.

“We hebben tweewekelijkse (vrijdag 12.00 uur UTC) sluitingen van meer dan $ 4.380 nodig voor bevestiging, wat een langetermijnprojectie van bijna $ 6.000 zou opleveren”, zei Stockton.

“Momentum is voorlopig positief over de tijdsperioden.”

Openbaarmaking: ik bezit wat bitcoin, bitcoin cash, litecoin, ether, EOS en sol.

Source link

Zakelijk