Verizon Communications, Mastercard en Intuit

Verizon Communications, Mastercard en Intuit

Op 10/7/21 zullen Verizon Communications, Mastercard en Intuit allemaal ex-dividend handelen voor hun respectieve aanstaande dividenden. Verizon Communications keert zijn driemaandelijkse dividend van $ 0,64 uit op 21-11-21, Mastercard keert zijn driemaandelijkse dividend uit van $ 0,44 op 21-11-2011, en Intuit keert zijn driemaandelijkse dividend uit van $0,68 op 18-10-21.

10 aandelen waar de opbrengsten sappiger werden »

Als percentage van VZ’s recente aandelenkoers van $ 54,43 komt dit dividend uit op ongeveer 1,18%, dus zoek naar aandelen van Verizon Communications Inc om 1,18% lager te handelen – terwijl al het andere gelijk is – wanneer VZ-aandelen opengaan voor handel op 10/7/7/ 21. Evenzo zouden beleggers moeten zoeken naar MA om 0,13% lager in prijs te openen en naar INTU om 0,13% lager te openen, terwijl al het andere gelijk blijft.

Hieronder vindt u grafieken met dividendhistorie voor VZ, MA en INTU, met historische dividenden voorafgaand aan de meest recente gedeclareerde.

Verizon Communications:

MasterCard:

intuïtief:

Over het algemeen zijn dividenden niet altijd voorspelbaar, omdat ze de ups en downs van de bedrijfswinsten in de loop van de tijd volgen. Daarom is een goede eerste due diligence-stap bij het vormen van een verwachting van de jaarlijkse opbrengst in de toekomst, kijken naar de bovenstaande geschiedenis, voor een gevoel van stabiliteit in de tijd. Dit kan helpen bij het beoordelen of de meest recente dividenden van deze bedrijven waarschijnlijk zullen worden voortgezet. Als ze doorgaan, zouden de huidige geschatte opbrengsten op jaarbasis 4,70% zijn voor Verizon Communications, 0,51% voor Mastercard en 0,52% voor Intuit.

In de handel op dinsdag zijn de aandelen van Verizon Communications momenteel ongeveer 0,1% gedaald, de aandelen van Mastercard zijn ongeveer 0,1% gedaald en de aandelen van Intuit zijn op de dag ongeveer 0,4% gestegen. Ander Top 10 dividendbetalende aandelen gevonden bij Top dividenden.

Source link

Zakelijk