Vergeving van studieleningen wordt uitgesloten van een bestedingspakket van $ 1,85 biljoen

Vergeving van studieleningen wordt uitgesloten van een bestedingspakket van $ 1,85 biljoen

Vergeving van studieleningen wordt uitgesloten van het uitgavenpakket van $ 1,85 biljoen.

Dit is wat u moet weten.

Studiefinanciering

Deze week zal het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden naar verwachting debatteren over het grote uitgavenpakket van $ 1,85 biljoen, dat deel uitmaakt van het Build Back Better Plan van president Joe Biden. Binnen deze grote wetgeving vind je uitgaven voor gezondheidszorg, onderwijs en klimaatverandering. Echter, absoluut nergens in deze wetgeving vind je enige vermelding van vergeving van studieleningen of opzegging van studieleningen. Dit ondanks het feit dat het vergeven van studieleningen blijkbaar een topprioriteit is voor de Democraten in het Congres. Meerderheidsleider van de senaat Chuck Schumer (D-NY) en senator Elizabeth Warren (D-MA), die beiden hebben opgeroepen tot vergeving van studieleningen tot $ 50.000 voor leners van studieleningen, hebben gepleit voor universele opzegging van studieleningen als een centraal onderdeel van hun beleid doelen. Biden steunt ook $ 10.000 aan kwijtschelding van studieleningen voor leners en heeft het Congres aangemoedigd om wetgeving aan te nemen. (Hier leest u hoe u vergeving voor studieleningen kunt krijgen).


Waarom democraten vergeving van studieleningen uitsloten?

Als je een lener van een studielening bent die hoopt op vergeving van studieleningen, ben je waarschijnlijk gefrustreerd waarom de Democraten herhaaldelijk de annulering van studieleningen hebben uitgesloten van belangrijke wetgeving. (Hier zijn 3 manieren om een ​​lagere studielening te krijgen). Democraten hebben vergeving van studieleningen niet opgenomen in stimuleringspakketten, het infrastructuurpakket en andere belangrijke wetgeving. Vergeving van studieleningen kwam ook niet voor in de jaarlijkse begroting van de president. Veel progressieven – van Schumer en Warren tot Rep. Alexandria Ocasio-Cortez (D-NY) en Rep. Ayanna Pressley (D-MA) – zijn sterke voorstanders van grootschalige annulering van studieleningen. Ze hebben herhaaldelijk een beroep gedaan op de president en collega-leden van het Congres om massale annulering van studieleningen door te voeren. (Hier leest u hoe u beperkte vergeving van studieleningen aanvraagt). Massale kwijtschelding van studieleningen is echter elke keer uitgesloten van wetgeving. Deze maand gaf Schumer toe dat het Congres studieleningen niet zal opzeggen. Schumer geeft de partijdigheid in het Congres de schuld, namelijk dat de Republikeinen geen grootschalige vergeving van studieleningen zullen steunen. Hoewel de Republikeinen massale vergeving van studieleningen niet steunen, ondersteunen veel democraten ook de annulering van studieleningen niet. (Vergeving van studieleningen heeft één groot probleem). Net als de Republikeinen maken sommige Democraten zich zorgen over de kosten. Het plan van Schumer en Warren om tot $ 50.000 aan studieleningen voor leners op te zeggen, zou $ 1 biljoen kunnen kosten. Zelfs het plan van Biden om tot $ 10.000 aan studieleningen op te zeggen, zou $ 377 miljard kunnen kosten. (Je kunt nog steeds vergeving voor studieleningen krijgen, zelfs als je niet in de openbare dienst werkt).


Wat dit betekent voor je studieleningen

Als de Democraten vergeving van studieleningen uitsluiten van de uitgavenrekening van $ 1,85 biljoen, dan is dit een ander duidelijk teken dat het Congres studieleningen niet zal annuleren. (Dit is wat de toekomst biedt voor het annuleren van studieleningen). Ja, partijdigheid is een belangrijke wegversperring naar meer verlichting van studieleningen. Gezien de kleine meerderheden in het Huis en de Senaat, moeten de Democraten zich bewust zijn van de wetgeving die ze willen doorvoeren om de goedkeuring ervan te verzekeren. Gezien deze realiteit en de afkeer van andere Democraten tegen massale vergeving van studieleningen, mogen leners van studieleningen echter geen grootschalige annulering van studieleningen verwachten. (Dat gezegd hebbende, kondigde het ministerie van Onderwijs aan dat $ 2 miljard aan studieleningen binnen enkele weken zal worden geannuleerd). Dit kan de aandacht vestigen op Biden, die progressieven de schuld van studentenleningen voor leners willen kwijtschelden. Biden gelooft echter niet dat hij de wettelijke bevoegdheid heeft om de schuld van studieleningen kwijt te schelden zonder extra congresbevoegdheid. Sommigen wijzen op het bestaan ​​van een juridische memo van het Amerikaanse ministerie van Onderwijs over de juridische autoriteit van de president. Ze zeggen dat deze juridische memo Biden kan machtigen om studieleningen op te zeggen. Die juridische memo, die zwaar is geredigeerd, betekent echter niets voor het annuleren van studieleningen. Het is een niet-bindende memo en Biden kan de uiteindelijke beslissing nemen of hij doorgaat met het opzeggen van studieleningen via een uitvoerend bevel. Biden heeft besloten zich in plaats daarvan te concentreren op gerichte annulering van studieleningen. Biden heeft $ 11,5 miljard aan studieleningen opgezegd, het meeste van alle presidenten. Biden zal doorgaan met het annuleren van studieleningen voor leners van studieleningen, inclusief ambtenaren, gehandicapte leners en leners die zijn misleid door onder meer hun hogeschool of universiteit. Verwacht op basis van de acties van Biden een meer gerichte annulering van studieleningen, maar verwacht niet snel een massale annulering van studieleningen.

Aangezien de Democraten de vergeving van studieleningen niet opnemen in dit omvangrijke uitgavenpakket, zijn de vooruitzichten voor het op grote schaal annuleren van studieleningen slecht. Zorg ervoor dat je alle opties voor het terugbetalen van studieleningen bekijkt. Hier zijn enkele populaire opties om studieleningen sneller af te lossen:


Studieleningen: gerelateerde literatuur

Beperkte vergeving van studieleningen aanvragen?

Het ministerie van Onderwijs zal $ 2 miljard aan studieleningen annuleren

Dit is wie nu in aanmerking komt voor vergeving van studieleningen

3 manieren om een ​​lagere studielening te krijgen

Source link

Zakelijk