Tapestry Stock zal waarschijnlijk hogere niveaus zien na fiscaal Q4

Tapestry Stock zal waarschijnlijk hogere niveaus zien na fiscaal Q4

Tapijtwerk (NYSE: TPR), een detailhandelaar in luxegoederen van handtassen, schoenen en accessoires onder de merken Coach, Kate Spade en Stuart Weitzman, zal op donderdag 19 augustus zijn resultaten over het fiscale vierde kwartaal bekendmaken. de fiscale Q4-release met inkomsten en winsten die de marktverwachtingen overtreffen. Het bereiken van een driecijferige groei op de digitale kanalen van het bedrijf, waarmee het ongeveer een derde van de totale omzet is, en een aanzienlijke groei in China in de fiscale negen maanden – hebben het bedrijf geholpen om gedeeltelijk te herstellen van de bedrijfsstoringen in fiscaal 2020 (jaar eindigend op juni 2020). We verwachten dat het bedrijf goed zal navigeren op basis van deze trends in het komende kwartaal. Voor het volledige jaar 2021 verwacht het bedrijf dat de inkomsten jaar-op-jaar (joj) met een gemiddelde van de tienerjaren zullen stijgen, inclusief de verwachting dat het bedrijfsresultaat en de winst per aandeel in 2021 zullen stijgen in vergelijking met het fiscale jaar 2019.

Onze voorspelling geeft aan dat de waardering van Tapestry rond de $50 per aandeel ligt, wat 18% hoger is dan de huidige marktprijs van $42. Bekijk onze interactieve dashboardanalyse op De voorwinsten van Tapestry: Wat te verwachten in fiscaal Q4? voor meer details.

(1) Inkomsten zullen naar verwachting iets hoger liggen dan de consensusramingen

Trefis schat de inkomsten van TPR in het vierde kwartaal van 2021 op ongeveer $ 1,59 miljard, iets hoger dan de consensusraming van $ 1,56 miljard. Terwijl de totale omzet van de retailer in het derde kwartaal met 19% groeide tot $ 1,27 miljard. De verbeterde vraag van digitaal hielp een groot deel van de Covid-gerelateerde winkelsluitingen aan het begin van FY 2021 te compenseren, wat leidde tot een omzetdaling van slechts 3% op jaarbasis (joj) in de negen maanden tot $ 4,1 miljard. Tapestry zorgde voor een sterke groei van e-commerce, waarbij de digitale verkoop van het bedrijf dit jaar tot nu toe met drie cijfers is gestegen. Hierdoor groeide de digitale verkoop tot ongeveer 30% van de totale omzet, vergeleken met het percentage halverwege de tienerjaren vorig jaar. De consistente investering van het bedrijf in zijn technologische infrastructuur om het groeiende aantal millennial- en generatie Z-klanten online te vangen, lijkt zijn vruchten af ​​te werpen.

2) EPS zal waarschijnlijk hoger zijn dan de consensusschattingen

De winst per aandeel van TPR in het vierde kwartaal van 2021 zal naar verwachting 72 cent per Trefis-analyse zijn, 6% hoger dan de consensusschatting van 68 cent. Tapestry rapporteerde een aangepaste winst van $ 0,51 per aandeel, een aanzienlijke stijging in vergelijking met een verlies in het voorgaande jaar en 21% hoger dan pre-pandemische winst per aandeel in het derde kwartaal. Gedurende de eerste negen maanden van fiscaal 2021 verbeterde de winst per aandeel van Tapestry met 83% tot $2,23. De verkoop via e-commerce heeft over het algemeen hogere bedrijfsmarges en als gevolg daarvan groeide de bedrijfsmarge van het bedrijf in de eerste negen maanden van boekjaar 2021 met 790 basispunten jaar-op-jaar. aanzienlijk verbeterde winstgevendheid, ook.

Voor het volledige jaar verwachten we dat de nettomarge van Tapestry zal groeien tot 13,5% in fiscaal 2021. Dit in combinatie met een groei van 10% in De inkomsten van Tapestry, zou kunnen leiden tot een groei van het nettoresultaat tot $ 739 miljoen in 2021. Dit alles zou kunnen leiden tot een mogelijke stijging van de winst per aandeel van -$ 2,34 in FY 2020 tot ongeveer $ 2,65 in FY 2021 (jaar eindigend in juni 2021).

(3) Schatting van de aandelenkoers hoger dan de huidige marktprijs

langs onze De waardering van het tapijt, met een EPS-schatting van ongeveer $ 2,65 en een K/W-veelvoud van bijna 19x in fiscaal 2021, vertaalt dit zich in een prijs van $ 50, wat 18% hoger is dan de huidige marktprijs van ongeveer $ 42.

E-commerce vreet aan de detailhandel, maar dit kan een investeringsmogelijkheid zijn. Bekijk ons ​​thema op E-commerce aandelen voor een diverse lijst van bedrijven die kunnen profiteren van de grote verschuiving.

Alles zien Trefis Aanbevolen analyses en Downloaden Trefis-gegevens hier

Source link

Zakelijk