Solana stuitert terug naarmate digitale activa grote cryptocurrencies hoger leiden

Solana stuitert terug naarmate digitale activa grote cryptocurrencies hoger leiden

Solana’s sol-token steeg vandaag en steeg toen de digitale valuta profiteerde van een breder herstel in cryptocurrencies.

Het digitale token, de native cryptocurrency van het Solana blockchain-netwerk, bereikte $ 219,96 rond 12:40 uur ET, Messari-gegevens onthult.

Op dit moment was de cryptocurrency bijna 18% gestegen ten opzichte van het recente dieptepunt van $ 186.75 dat het gisteren op Messari bereikte.

Het sol-token ondervond deze winst nadat bitcoin de ondersteuning boven $ 55.000 had teruggekaatst en veel altcoins (andere cryptocurrencies dan bitcoin) ’s werelds meest prominente digitale valuta hoger volgden, CoinMarketCap cijfers laten zien.

Op het moment van dit rapport was de sol de afgelopen 24 uur meer gestegen dan alle andere top 10 digitale valuta’s op CoinMarketCap, gerangschikt op totale marktwaarde.

[Ed note: Investing in cryptocoins or tokens is highly speculative and the market is largely unregulated. Anyone considering it should be prepared to lose their entire investment.]

Bij het verklaren van deze recente prijsbewegingen hebben analisten een handvol variabelen naar voren gebracht.

“Solana’s bounce kan worden verklaard door twee factoren”, zegt Joe DiPasquale, CEO van cryptocurrency hedge fund manager BitBull Capital.

Hij benadrukte de recente kracht van bitcoin en hoe het heeft gediend als een zegen voor het sentiment van investeerders.

“Ten eerste heeft de sprong van Bitcoin van ondersteuning rond $ 55.500 de markt hernieuwd vertrouwen gegeven en sindsdien zijn bijna alle alts gestegen”, zei DiPasquale.

“Ten tweede heeft de markt in dit soort gevallen de voorkeur voor munten die vóór de prijsdaling sterk waren”, verklaarde hij.

“In dit geval is Solana dit jaar een van de best presterende spelers geweest en heeft ze een solide run gehad. Het is dus normaal dat het een sterke opleving heeft wanneer de markt er positief uit begint te zien.”

De digitale valuta heeft in 2021 een aantal zeer indrukwekkende winsten geboekt, met een stijging van meer dan 13.000 jaar tot nu toe op het moment van schrijven.

Bij het verduidelijken van de meest recente prijsbewegingen van de sol-token, bood Andrew Rossow, een internet- en technologieadvocaat, een vergelijkbare kijk als die van DiPasquale.

“Het herstel van Bitcoin zal de markt bijna altijd dat kleine percentage vertrouwen geven dat verloren is gegaan in een kleine dip”, verklaarde hij.

“Maar vanwege de groei en toename van altcoins in diezelfde periode, voegt het alleen de noodzakelijke handhaving en ondersteuning toe die marktdeelnemers nodig hebben om blijvend vertrouwen te hebben in de prijsstelling van Bitcoin”, zei Rossow.

Verder wierp hij enig licht op waarom met name sol de laatste tijd een rally maakte.

“De markt zal altijd de voorkeur geven aan munten die net voldoende sterkte hebben getoond voorafgaand aan een prijsdaling”, merkte Rossow op.

“In dit geval is er, vanwege Solana’s eerdere geschiedenis van succes en stabiliteit, nog steeds een groot percentage van de markt dat dat vertrouwen en geloof heeft, dus in het geval dat er een lichte marktdaling is, is dat niet zo’n grote zorg vanwege naar die verwachting zou het snel ombuigen naar positieve groei.”

Solana’s hoge bandbreedte

In een druk veld van projecten is Solana erin geslaagd om op te vallen door haar vermogen om een ​​groot aantal transacties te verwerken.

Hoewel het blockchain-netwerk aanzienlijke zichtbaarheid voor deze hoge doorvoer heeft gegenereerd, raakte het medio september overweldigd en ging offline voor 17 uur na het werd overspoeld met honderdduizenden transacties.

Gelukkig werkten leden van de gemeenschap samen om tot een oplossing te komen, en dat was toen geïmplementeerd door validatorknooppunten om het netwerk weer functioneel te krijgen.

Openbaarmaking: ik bezit wat bitcoin, bitcoin cash, litecoin, ether, EOS en sol.Source link

Zakelijk