Solana-prijzen stijgen naarmate meer brandstof in de rug stijgt

Solana-prijzen stijgen naarmate meer brandstof in de rug stijgt

Solana’s sol-token beleefde recentelijk een opmerkelijk voordeel en drong hoger uit, omdat de digitale valuta profiteerde van verschillende bullish factoren.

Het digitale activum steeg vandaag tot maar liefst $ 152,50, Messari-figuren laten zien.

Op dit moment was het meer dan 30% gestegen ten opzichte van het recente dieptepunt van $ 116,34 dat het op 21 september bereikte, blijkt uit aanvullende Messari-gegevens.

Deze laatste prijsbewegingen vonden plaats nadat de cryptocurrency dit jaar met meer dan 13.000% was gestegen, eerder deze maand een recordhoogte van meer dan $ 200 bereikte en een paar dagen geleden terugviel tot ongeveer $ 116.

[Ed note: Investing in cryptocoins or tokens is highly speculative and the market is largely unregulated. Anyone considering it should be prepared to lose their entire investment.]

Succes met fondsenwerving

Solana, dat zichzelf omschrijft als ’s werelds snelste blockchain, heeft aanzienlijke zichtbaarheid gegenereerd, wat samenviel met scherpe winsten in de sol-tokens.

Meer recentelijk halen bedrijven die aan het platform zijn gekoppeld de krantenkoppen voor hun financieringsrondes.

orka, een gedecentraliseerde uitwisseling, of DEX, dat was gebouwd op Solana vanwege de sub-seconde finaliteit van het platform, onlangs $ 18 miljoen opgehaald in een Serie A-ronde.

Druiven Netwerk, het project waarvan het oorspronkelijke DEX-aanbod, of IDO, werd gecrediteerd voor het helpen om het hele Solana-netwerk tot stilstand te brengen, bracht 1,2 miljoen dollar op van durfkapitaalbedrijven. Dit kwam nadat de IDO van het project $ 600.000 opbracht.

Deze twee gebeurtenissen lijken in een breder patroon te passen, zoals investeerders hebben gedaan in de rij staan om hun geld te steken in projecten die op Solana zijn gebouwd.

“Het Solana-ecosysteem is de leidende blockchain in termen van kapitaal dat in 2021 wordt ingezet”, “en dit heeft zeker de prijsstijging van Solana in de afgelopen maanden aangewakkerd”, zegt Loan Venkatapen, medeoprichter en managing partner van Blocklabs Kapitaalbeheer.

John Iadeluca, oprichter en CEO van multistrategiefonds Banz hoofdstad, woog ook in op hoe deze activiteit sol in de rug hielp.

“Ik denk dat de tokenprijs van Solana sterk profiteert van de sterke vraag naar door Solana gebouwde platforms”, verklaarde hij.

“Ik denk dat het te wijten is aan de recente succesvolle financiering van meerdere startups die op het ecosysteem zijn gebouwd.”

“Er is een soortgelijk verhaal dat eerder op de markten is verteld met andere krachtige ketens die succesvol gefinancierde blockchain-startups hosten, maar Solana’s sprong van bijna 30% binnen een tijdsbestek van een paar dagen suggereert dat investeerders meer vertrouwen kunnen hebben in Solana als een succesvolle mededinger ”, concludeerde Iadeluca.

De dip kopen

Marktwaarnemers spraken met andere factoren achter de recente winsten van het sol-token, en benadrukten dat het aanzienlijk daalde na het bereiken van een recordhoogte en eerder deze maand te lijden van de netwerkstoring.

Als gevolg hiervan raakte het oververkocht, beweerden verschillende analisten, en als gevolg daarvan grepen beleggers de kans om de dip te kopen.

“Ik denk dat de Solana-prijs in september door handelaren is oververkocht vanwege een algemene angst op de digitale en traditionele markten in combinatie met de recente storing van het Solana-netwerk”, aldus Venkatapen.

Iadeluca bood een vergelijkbare benadering en verklaarde dat “de dag nadat het Solana-netwerk crashte, de SOL-prijs kort het oversold-gebied betrad, volgens de RSI, voordat hij snel naar boven steeg.”

“Ik geloof dat beleggers de combinatie van de netwerkcrash en de daaropvolgende prijsschrik zagen als een kans om de dip te kopen, die de prijs nu weer boven het niveau van $ 150 heeft gedreven”, voegde hij eraan toe.

Marius Rupsys, belegger in digitale valuta, stemde ook in en verklaarde dat mensen “waarschijnlijk” “de dip hebben gebruikt om de blootstelling aan Solana zelf te vergroten, omdat ze menen dat ze er onder zijn blootgesteld.”

“Velen hadden helemaal geen blootstelling aan Solana, dus dit was een geweldige kans om het te kopen.” hij beweerde.

Bullish vooruitzichten

Nick Spanos, medeoprichter van Zap-protocol, gaf ook enige input, waarbij hij uiteenzette waarom hij optimistisch is over Solana en zijn vooruitzichten.

“Solana krijgt activiteit omdat het een orderboek in de keten heeft, wanneer u Serum op solana gebruikt. De keten houdt koop- en verkooporders in de keten vast, “verklaarde hij.

“Het heeft 50.000 transacties per seconde met dit on-chain orderboek. Geen enkele andere keten heeft dit zo succesvol en met zo’n doorvoer gedaan”, aldus Spanos.

“Serum op Solana maakt het heel gemakkelijk om een ​​volledig vloeibare uitwisseling te creëren”, benadrukte hij.

“Mijn voorspelling, qua prijs, is dat Solana helemaal aan het begin staat.”

Openbaarmaking: ik bezit wat bitcoin, bitcoin cash, litecoin, ether en EOS.

Source link

Zakelijk