Solana-prijzen stijgen naar vers, recordhoogte aller tijden naarmate de stijgende trend zich voortzet

Solana-prijzen stijgen naar vers, recordhoogte aller tijden naarmate de stijgende trend zich voortzet

Solana’s sol-token steeg vandaag naar een gloednieuw record en duwde hoger naarmate de digitale valuta een stijgende trend bleef volgen.

De prijs van de digitale valuta bereikte eerder vandaag $ 215,06, Messari-gegevens shows.

Op dit moment was de cryptocurrency met meer dan 13.250% omhooggeschoten ten opzichte van de prijs van $ 1,61 op 1 januari, onthullen aanvullende Messari-cijfers.

[Ed note: Investing in cryptocoins or tokens is highly speculative and the market is largely unregulated. Anyone considering it should be prepared to lose their entire investment.]

Armando Aguilar, vice-president van Digital Assets Strategy voor Wereldwijde adviseurs van Fundstrat, sprak met deze recente winsten en verklaarde dat momentum helpt om het sol-token naar zijn nieuwste prijsniveaus te brengen.

Hij benadrukte dat de laatste opwaartse prijsbewegingen van het digitale activum plaatsvonden nadat de sol enkele weken was geconsolideerd na een sterke rally in augustus en september.

Julius de Kempenaer, senior technisch analist bij StockCharts.com, sprak ook met de recente prijsbewegingen van de cryptocurrency.

Hij merkte op dat de digitale valuta de afgelopen maanden sterk is gestegen, waardoor de waarde toenam van minder dan $ 25 in juli tot meer dan $ 200 in september, waarna het een consolidatiefase inging.

Echter, sol “brak onlangs uit die driehoek en zette zijn vorige opwaartse trend voort.”

Terwijl sommige analisten spraken over de recente prijsgeschiedenis, benadrukten anderen de overtuigende use-case van het platform.

“Solana heeft een sterke use-case, dus de gemiddelde nieuwe belegger is bereid veel meer in dit project te investeren dan in zoiets als Dogecoin”, aldus Nick Spanos, medeoprichter van Zap-protocol.

“Dit is een goede reden om op de lange termijn nog optimistischer te zijn over Solana”, zei hij.

Aguilar woog ook in op de voortdurende vooruitgang van het platform.

“SOL-applicaties blijven groeien, deze week hebben twee projecten met veel VC-steun kapitaal opgehaald (DeFi Protocol heeft $ 4,2 miljoen opgehaald en Gaming Platform – MonkeyBall heeft $ 3 miljoen opgehaald), indicatieve groei en enthousiasme om voort te bouwen op Solana,” merkte hij op.

Verder wees Aguilar erop hoe FTX, dat “een grote op Solana gebaseerde NFT-marktplaats heeft met veel handel en vraag”, onlangs opgevoed meer dan $ 420 miljoen bij een waardering van $ 25 miljard.

Andrew Rossow, een internet- en technologieadvocaat, gaf ook commentaar op de situatie.

“Het lijkt behoorlijk overtuigend dat de prijzen van Solana een stijgende trend vertonen, wat de kracht van de gemeenschap aantoont die het bedrijf zo nadrukkelijk uitdrukt in zijn missie om een ​​toonaangevend DeFi-protocol te zijn.”

In de toekomst bood Spanos een bullish vooruitzicht voor de digitale valuta.

“Het is gemakkelijk voor te stellen dat sol voortbouwt op het recente momentum en het vierde kwartaal beëindigt als een van de best presterende tokens op de markt,” verklaarde hij.

“Het token van Solana sol is momenteel de op vier na grootste crypto qua marktkapitalisatie, en het heeft een goede kans om Cardano en Binance-munten in te halen om de komende maanden de derde plaats in te nemen.”

Openbaarmaking: ik bezit wat bitcoin, bitcoin cash, litecoin, ether, EOS en sol.

Source link

Zakelijk