Solana-prijzen stijgen met bijna 25% in twee dagen, terwijl bullish factoren voor winst zorgen

Solana-prijzen stijgen met bijna 25% in twee dagen, terwijl bullish factoren voor winst zorgen

Solana’s sol-token is de laatste paar dagen gestegen en is hoger geworden in een tijd waarin het digitale activum profiteerde van tal van bullish ontwikkelingen.

De cryptocurrency bereikte vanmorgen $ 194.30, volgens Messari-gegevens.

Op dit moment handelde de digitale valuta op het hoogste punt in meer dan een maand, en het was ongeveer 10% verwijderd van het hoogste punt ooit van $ 214,36, blijkt uit aanvullende Messari-cijfers.

Sinds die tijd is het sol-token enigszins teruggetrokken en handelde het op het moment van schrijven op ongeveer $ 182,60.

[Ed note: Investing in cryptocoins or tokens is highly speculative and the market is largely unregulated. Anyone considering it should be prepared to lose their entire investment.]

“Solana is naar het bullmarktgebied verhuisd”, zegt Joe DiPasquale, CEO van cryptocurrency hedge fund manager BitBull Capital, wijzend op de recente winsten van de cryptocurrency.

“Met de sprong van deze week van $ 160 naar meer dan $ 190, heeft het een bullish vlaggenmast in de grafiek gecreëerd”, verklaarde hij.

“Technische analisten zullen nu afwachten of de paal leidt tot een Bull Flag, wat een stabilisering van de prijs betekent, wat zou wijzen op verdere bullish bewegingen en nieuwe ondersteuning”, voegde DiPasquale toe.

“Aangezien Solana nu rond de 180 handelt, en als het rond de 180 consolideert, zou dit een sterke steunvlag kunnen creëren die tot verdere winsten leidt.”

“Ook de prijs van Solana wordt ondersteund door de opwaartse beweging van andere alts zoals Ethereuem, na de all-time high van Bitcoin.”

Armando Aguilar, vice-president van Digital Assets Strategy voor Wereldwijde adviseurs van Fundstrat, ook meegewogen.

Hij benadrukte dat hoewel het sol-token recentelijk weerstand ondervond in de buurt van het $ 195-gebied, veel indicatoren voor de digitale valuta bullish zijn.

De digitale valuta heeft de laatste tijd een aantal belangrijke weerstandsniveaus doorbroken, wat bevestigt dat kopers “niet bezorgd zijn over neerwaartse druk”.

Verder merkte hij op dat de cryptocurrency de afgelopen 24 uur een robuustere handelsactiviteit heeft gehad op Coinbase, wat kan worden geïnterpreteerd als toenemende populariteit.

Nick Spanos, medeoprichter van Zap-protocol, ook meegewogen.

“De vooruitzichten voor de korte tot middellange termijn zien er erg optimistisch uit”, zei hij.

“We hebben gezien dat het deze maand momentum opbouwde en het heeft de afgelopen weken veel nieuwe kopers aangetrokken, waarbij het aantal actieve tokenhouders aanzienlijk is toegenomen”, aldus Spanos.

“Nu de RSI van het token rond het 55-60 niveau zweeft, is er geen indicatie dat sol overbought is en op koers ligt voor een correctie,” voegde hij eraan toe.

“Als de RSI blijft stijgen en boven de 70 komt, zou dat erop wijzen dat sol overbought is geworden en mogelijk overgewaardeerd is, althans op korte termijn.”

“Traders zullen de RSI in de gaten houden, maar de prijsactie is belangrijker. In het bijzonder zullen de bulls op zoek zijn naar een sol om het weerstandsniveau van $ 188 overtuigend te doorbreken, voordat ze zich richten op een doorbraak door de all-time high van $ 191,04 van het token, omdat dit de weg zou effenen voor nog sterkere winsten.

Openbaarmaking: ik bezit wat bitcoin, bitcoin cash, litecoin, ether, EOS en sol.

Source link

Zakelijk