Snap Stock’s rally kan benen hebben

Snap Stock’s rally kan benen hebben

Social-mediagigant Snap (SNAP) heeft een opmerkelijk jaar achter de rug, met een voorsprong van ongeveer 50% sinds begin 2021. Bovendien is het aandeel vers van een recordhoogte van $ 83,34, die het op 24 september bereikte, mede dankzij tot een bull-gap van half augustus. SNAP trok zich in oktober terug van deze piek, maar heeft steun gevonden op het niveau van $ 70, dat de thuisbasis is van zijn pre-bull gap-highs. Bovendien kwam de beveiliging net terug binnen opvallende afstand van een trendlijn die SNAP nog hoger zou kunnen duwen, als het verleden een precedent is.

Volgens een onderzoek van Schaeffer’s Senior Quantitative Analyst Rocky White, kwam SNAP net binnen één standaarddeviatie van het 80-daags voortschrijdend gemiddelde na een lange periode hierboven. White’s gegevens laten acht andere signalen zien die zich in de afgelopen drie jaar hebben voorgedaan, waarbij SNAP 57% van de tijd hogere rendementen van een maand behaalde en een gemiddelde populatie van 7,6% in die periode. Vanaf zijn huidige positie op $ 75,52 zou een vergelijkbare beweging de beveiliging net onder de piek van september op $ 81,26 brengen.

Het sentiment rond SNAP is overweldigend bullish. Van de 23 analisten die verslag doen, beschouwen ze het op vier na allemaal als ‘kopen’ of beter. Bovendien heeft SNAP een 50-daagse call/put-volumeverhouding van 2,55 op de International Securities Exchange (ISE), Cboe Options Exchange (CBOE) en NASDAQ OMX PHLX (PHLX), die hoger is dan 97% van de metingen in zijn jaarlijkse bereik, wat inhoudt dat optiehandelaren lange oproepen opnemen met een sneller dan gebruikelijke clip.

Dit zou een verstandig moment kunnen zijn om deze stieren met opties aan te sluiten. De Schaeffer’s Volatility Index (SVI) van 61% staat boven slechts 23% van de metingen van de afgelopen 12 maanden. Dit betekent dat optiehandelaren op dit moment relatief lage volatiliteitsverwachtingen hebben ingeprijsd. Bovendien staat de Schaeffer’s Volatility Index (SVI) van het aandeel op 82 van een mogelijke 100, wat suggereert dat SNAP het afgelopen jaar beter heeft gepresteerd dan de genoemde volatiliteitsverwachtingen.

Source link

Zakelijk