RENOVLIES PROGOLD

RENOVLIES PROGOLD

Renovlies ProGold voorziet eveneens in een gladde muurbekleding om uw wand strak mee af te werken.

Dit behang van ProGold is te schilderen in iedere gewenste kleur. Daarbij heeft u uiteraard de mogelijkheid om voor kwaliteitsverf te kiezen.

Bijvoorbeeld van Sigma.

Een van de kenmerken van renovlies behang van ProGold is dat er sprake is van een haarscheur overbruggende werking. Bovendien is het behang stotend te verwerken.

  • Kwaliteitsmerken
  • Unieke eigenschappen
  • Verschillende dikten
  • Van de rol: bijvoorbeeld 50 meter of 25 meter x 1 meter

RENOVLIES BEHANG KOPEN

Renovlies behang kopen om zelf aan te brengen op de muur is mogelijk op allerlei plekken. U heeft natuurlijk de mogelijkheid om naar een behangspeciaalzaak in de buurt te gaan.

Of u kijkt online wat de mogelijkheden zijn om renovlies behang te kopen en thuis te laten bezorgen.

Daarnaast is er nog een optie voor renovlies kopen bij de bouwmarkt. Wij kunnen het ook voor u meenemen voor €1,99 per m2 extra.

Er zijn natuurlijk allerlei bouwmarkten om renovlies aan te schaffen. Ook in uw eigen omgeving is er vast een geschikte bouwmarkt te vinden.

RENOVLIES BEHANG PRAXIS

Renovlies behang Praxis is onder meer verkrijgbaar als Sencys renovatievlies 150 gram. Dit renovlies behang van Praxis kenmerkt zich doordat er geen inweektijd nodig is.

Het is behang dat snel te verwerken is en na het drogen van de lijm direct in kleur is te schilderen. U lijmt de muur in en plakt daar het renovlies behanger van Praxis tegenaan. Deze methode is anders dan die van onze profesionals.

Wilt u weten hoe het eruitziet? Bezoek dan Praxis of vraag online een A4 sample aan van Sencys renovatievlies. Koop ook meteen renovlies lijm Praxis.

RENOVLIES HORNBACH

Renovlies Hornbach is eveneens een prima keuze als deze bouwmarkt bij uw in de buurt is gevestigd. De bouwmarkten verkopen allemaal andere merken renovatievlies. Je kunt met verschillende soorten behangen.

Renovlies van Hornbach is onder meer verkrijgbaar van het merk Erfurt als Vaiovlies en als schildersvlies van het merk Modulan. Dit soort renovlies is wel van mindere kwaliteit dan de A Renovlies die wij standaard gebruiken.

Bij Hornbach is het aanbod groot met renovatievliesbehang. Zo is het ook mogelijk om schildersvlies van LECO aan te schaffen of renovatievlies Rasch.

Algemeen