Oververkochte voorwaarden voor Humana

Oververkochte voorwaarden voor Humana

De legendarische belegger Warren Buffett adviseert om bang te zijn als anderen hebzuchtig zijn en hebzuchtig te zijn als anderen bang zijn. Een manier waarop we kunnen proberen het angstniveau in een bepaald aandeel te meten, is door middel van een technische analyse-indicator genaamd de Relative Strength Index, of RSI, die het momentum meet op een schaal van nul tot 100. Een aandeel wordt als oververkocht beschouwd als de RSI-waarde daalt tot onder de 30.

10 oververkochte aandelen die u moet kennen »

Tijdens de handel op donderdag kwamen de aandelen van Humana in het oversoldgebied en bereikten een RSI-waarde van 29,1 na het wisselen van handen tot $ 409,50 per aandeel. Ter vergelijking: de huidige RSI-waarde van de S&P 500 ETF (SPY) is 62,9. Een bullish belegger zou naar de 29.1 RSI-waarde van HUM vandaag kunnen kijken als een teken dat de recente zware verkopen zichzelf aan het uitputten zijn, en beginnen te zoeken naar instapmogelijkheden aan de koopkant. De onderstaande grafiek toont de eenjarige prestatie van HUM-aandelen:

Kijkend naar de bovenstaande grafiek, is het dieptepunt van HUM in het 52-weekse bereik $ 370,22 per aandeel, met $ 475,44 als het hoogste punt in 52 weken – dat is te vergelijken met een laatste transactie van $ 413,44. Ontdek welke 9 andere oververkochte aandelen u moet weten »

Source link

Zakelijk