Ondanks een stijging van 25% in een maand kan de voorraad van Progyny hogere niveaus blijven zien

Ondanks een stijging van 25% in een maand kan de voorraad van Progyny hogere niveaus blijven zien

De aandelenkoers van Nageslacht (NASDAQ: PGNY), een uitkeringsbeheerbedrijf dat gespecialiseerd is in oplossingen voor uitkeringen voor vruchtbaarheid en gezinsopbouw, heeft de afgelopen maand een stijging van ongeveer 25% gezien (eenentwintig handelsdagen), terwijl het in de afgelopen twaalf maanden meer dan verdubbeld is. Progyny rapporteerde vorige maand zijn Q2-resultaten met een omzet die iets lager was en een winst die beter was dan de consensusschattingen. Het bedrijf gaf zijn prognose voor het volledige jaar 2021 met een geschatte omzet van $ 520 miljoen en een winst per aandeel van ongeveer $ 0,47, halverwege hun bereik. De gemengde resultaten leidden in de eerste helft van augustus tot een geleidelijke daling van meer dan 20% in PGNY-aandelen. Het aandeel heeft de afgelopen maand echter een scherp herstel doorgemaakt, geleid door een toegenomen optimisme over de zakelijke vooruitzichten.

Maar nu het PGNY-aandeel de afgelopen maand een beweging van 25% heeft gezien, zal het zijn opwaartse traject voortzetten of dreigt een daling? Afgaand op historische prestaties, is er: een sterke kans op een stijging van de PGNY-aandelen de komende maand. Van de 54 gevallen in de afgelopen twee jaar dat PGNY-aandelen een eenentwintig dagen stijging van 25% of meer zagen, resulteerden 42 ervan in een stijging van het PGNY-aandeel in de daaropvolgende periode van één maand (eenentwintig handelsdagen). Dit historische patroon weerspiegelt 42 van de 54, of ongeveer 78% kans op een stijging van het PGNY-aandeel in de komende maand. Zie onze analyse op Progyny Stock Kansen op stijging voor meer details.

Berekening van ‘Event Probability’ en ‘Chance of Rise’ met behulp van gegevens van de afgelopen tien jaar

  • Na een beweging van -1,8% of meer over een periode van vijf dagen, steeg het aandeel in 63% van de gevallen in de volgende vijf dagen.
  • Na een beweging van 4,8% of meer over een periode van tien dagen, steeg het aandeel in 57% van de gevallen in de volgende tien dagen
  • Na 25% of meer te hebben verplaatst over een periode van eenentwintig dagen, steeg het aandeel in 78% van de gevallen in de volgende eenentwintig dagen.

Voorspel gemiddeld rendement op Progyny Stock Return: AI voorspelt PGNY-gemiddelde en overtollig rendement na een val of stijging

Progyny Stock Return (recente) vergelijking met peers

  • Vijfdaags rendement: PTON hoogste op 16%; ZBH laagste op -3,8%
  • Tiendaags rendement: PTON hoogste op 9,9%; ZBH laagste op -5,9%
  • Twenty-One Day Return: PGNY hoogste op 25%; ZBH laagste op -3,5%

Hoewel PGNY-aandelen hogere niveaus kunnen zien, heeft 2020 veel prijsdiscontinuïteiten gecreëerd die aantrekkelijke handelsmogelijkheden kunnen bieden. U zult er bijvoorbeeld versteld van staan ​​hoe contra-intuïtief de waardering van aandelen is Zoetis vs Regeneron.

Investeer met Trefis Portefeuilles die de markt verslaan

Alles zien Trefis Prijsschattingen

Source link

Zakelijk