Navient beëindigt studieleningcontract – dit betekent wat het betekent voor uw studieleningen

Navient beëindigt studieleningcontract – dit betekent wat het betekent voor uw studieleningen

Navient is mogelijk niet langer uw beheerder van studieleningen.

Dit is wat u moet weten – en wat het betekent voor je studieleningen.

Studiefinanciering

Navient, een van ’s lands toonaangevende dienstverleners op het gebied van studieleningen, heeft vandaag aangekondigd dat het uw federale studieleningen niet lang meer zal aflossen. Navient zei:

  • Navient heeft een definitieve overeenkomst getekend om zijn federale studieleningen voor studentenleningen in eigendom van het Amerikaanse ministerie van Onderwijs over te dragen aan Maximus, een andere beheerder van studieleningen;
  • Het federale contract wordt overgedragen via een contractvernieuwing;
  • Het Amerikaanse ministerie van Onderwijs moet de overdracht van Navient naar Maximus goedkeuren;
  • Navient en Maximus hebben een voorlopig verzoek tot herziening ingediend bij Federal Student Aid (FSA); en
  • Navient is in de voetsporen getreden van twee andere dienstverleners voor studentenleningen – FedLoan Servicing en Granite Management and Resources – die hun federale onderhoudscontracten voor studieleningen voor het einde van het jaar zullen beëindigen.

“Navient is verheugd om samen te werken met het ministerie van Onderwijs en Maximus om een ​​soepele overgang te bieden aan leners en Navient-medewerkers, terwijl we ons blijven concentreren op gebieden buiten het beheer van studieleningen door de overheid”, zei Jack Remondi, president en CEO van Navient. “Maximus zal een geweldige partner zijn om ervoor te zorgen dat kredietnemers en de overheid goed worden bediend, en we kijken uit naar de goedkeuring van de FSA.”


Source link

Zakelijk