Meer ruimte voor winst in de voorraad van Tapestry?

Meer ruimte voor winst in de voorraad van Tapestry?

Wandtapijten (NYSE: TPR), een detailhandelaar in luxegoederen van handtassen, schoenen en accessoires onder de merken Coach, Kate Spade en Stuart Weitzman, is de afgelopen vijf handelsdagen (één week) met bijna 6% gestegen en staat momenteel op ongeveer $ 45. Ter vergelijking: de bredere S&P500-index steeg in dezelfde periode slechts marginaal. De voorraad van de retailer sprong in het recente fiscale eerste kwartaal door zowel de top als de bottom line te verslaan. De omzet van het bedrijf groeide met 26% op jaarbasis (joj) in het eerste kwartaal en steeg ook met 9% in vergelijking met het niveau van vóór de pandemie in 2019. De brutomarge steeg met ongeveer 140 basispunten (bps) jaar-op-jaar en 450 bps vanaf 2019 dankzij de hogere gemiddelde verkoopprijs per eenheid bij elk merk. Het is vermeldenswaard dat de omzettrends versnelden in vergelijking met de niveaus van vóór de pandemie, aangedreven door de inkomsten in Noord-Amerika, evenals de aanhoudende groei in Digital en China – twee belangrijke aanjagers van een langetermijnkans.

Na slechts één kwartaal in dit fiscale jaar verhoogde Tapetsry zijn verwachtingen – het verhoogde zijn verkoopdoelstelling van $ 6,4 miljard naar $ 6,6 miljard, wat een recordaantal zou zijn voor het bedrijf. Kortom, het bedrijf verhoogde zijn verwachte bandbreedte voor de winst per aandeel van $ 3,30 tot $ 3,35 tot een bereik van $ 3,45 tot $ 3,50.

Is het aandeel TPR nu klaar om verder te groeien? Op basis van onze machine learning-analyse van trends in de aandelenkoers in de afgelopen tien jaar, is er een kans van 76% op een stijging van de TPR-aandelen in de komende maand (eenentwintig handelsdagen). Zie onze analyse op Kans op stijging TPR-aandelen voor meer details. En als u de aandelen van TPR als een investeringsoptie over een langere periode overweegt, kunt u ook verkennen: Tapijtopbrengsten tegen zijn leeftijdsgenoten en geschiedenis.

[1] Rendementen van 6,1% of hoger tijdens periode van vijf dagen in 214 van de 2516 keer; De voorraad steeg in de komende vijf dagen in 104 van deze 214 gevallen

[2] Rendementen van 8,1% of hoger tijdens periode van tien dagen in 254 van de 2516 keer; De voorraad steeg in de komende tien dagen in 137 van deze 254 gevallen

[3] Rendementen van 18% of hoger tijdens periode van eenentwintig dagen in 88 van de 2516 keer; De voorraad steeg in de komende eenentwintig dagen in 67 van deze 88 gevallen

Er zijn verschillende aandelen die eruit zien als een Betere weddenschap dan TPR-aandelen. Het is ook handig om te zien hoe de Tapestry-peers zich opstapelen. TPR-aandelenvergelijking met peers laat zien hoe het zich verhoudt tot andere peers op statistieken die er toe doen.

Wat als u in plaats daarvan op zoek bent naar een meer uitgebalanceerde portefeuille? Hier is een hoogwaardige portefeuille dat heeft de markt sinds 2016 consequent verslagen.

Investeer met Trefis Portefeuilles die de markt verslaan

Alles zien Trefis Prijsschattingen

Source link

Zakelijk