Lockheed Martin Voorraad Een Waarde?

Lockheed Martin Voorraad Een Waarde?

[Updated 09/07/2021]

Na een daling tot een dieptepunt van $321 in het eerste kwartaal, zijn de aandelen van Lockheed Martin (NYSE: LMT) bereikte het hoogtepunt van $394 in het tweede kwartaal – een groei van 22%. De dalingen in januari hielden grotendeels verband met zorgen over productieonderbrekingen als gevolg van de pandemie. Aangezien de fundamenten van het bedrijf worden ondersteund door een enorme orderportefeuille en stabiele marges, zal een consistente cashgeneratie waarschijnlijk bijdragen aan de uitbetaling van dividenden en het terugkopen van aandelen. Bovendien lijkt de recente daling van 10% van het aandeel opnieuw een koopkans gezien de aanzienlijk lage huidige waarderingsmultiple (P/E). Trefis belicht de belangrijkste factoren voor rijden Lockheed Martin’s waardering inclusief inkomsten, marges, waarderingsmultiple en concurrentievergelijking met peers in een interactieve dashboardanalyse.

[Updated 01/21/2021] – Lockheed Martin-aandeel lijkt ondergewaardeerd

Onlangs eisten zorgen over de volledige productie van F-35’s hun tol op de aandelen van Lockheed Martin (NYSE: LMT) ondanks meerdere contracten die zijn toegekend door het Amerikaanse leger en het recente bod om Aerojet . over te nemen

AJRD
Raketdyne. De inkomsten van Lockheed Martin zullen in 2021 waarschijnlijk met 9% groeien als gevolg van een groeiend defensiebudget en een grotere vraag naar ruimteverkenning. Met de nieuwe regering in functie, zal het F-35-programma van LMT naar verwachting tegenwind krijgen in het eerste kwartaal. Het programma draagt ​​echter bij aan een derde van de totale inkomsten en een groot deel van de orderportefeuille. Trefis is dan ook van mening dat de recente dip in de aandelenkoers van LMT ongerechtvaardigd lijkt. Bovendien worden dividenduitkeringen ondersteund door sterke fundamentals, een enorme orderportefeuille en stabiele marges. We benadrukken de belangrijkste factoren die rijden Lockheed Martin’s waardering in een interactieve dashboardanalyse.

De segmenten Luchtvaart en Raketten & Vuurleiding waren de belangrijkste presteerders

Voor 2020 zal Lockheed Martin waarschijnlijk $ 63 miljard aan totale inkomsten rapporteren, voornamelijk ondersteund door zijn Aeronautics and Missiles-divisies. Luchtvaartdivisie houdt zich bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van F-35 Lightning, C-130 Hercules, F-16 Falcon en F-22 Raptor. De divisie Missiles & Fire Control is verantwoordelijk voor de populaire PAC-3-raket. De geavanceerde raketvoortstuwingstechnologie van Aerojet Rocketdyne zal de raket- en ruimtevaartactiviteiten van het bedrijf verder versterken. Interessant is dat de Amerikaanse overheidsinstanties, waaronder NASA, de Amerikaanse luchtmacht, het Amerikaanse leger, MDA, enz., 96% bijdragen aan de totale inkomsten van Aerojet – een belangrijke overeenkomst tussen de twee bedrijven. Sinds 2017 hebben de segmenten Aeronautics, Missiles & Fire Control, Rotary & Mission Systems en Space van Lockheed Martin een omzetgroei van respectievelijk 25%, 51%, 10% en 22% waargenomen.

Dividenden ondersteund door stabiele marges

In de afgelopen jaren zijn de nettomarges van het bedrijf redelijk stabiel gebleven binnen het bereik van 9-10%, wat dividenden en inkoop van eigen aandelen ondersteunt. Het driemaandelijkse dividend steeg van $ 1,80/aandeel in het eerste kwartaal van 2017 naar $ 2,60/aandeel in het derde kwartaal van 2020. Ondanks productiegerelateerde uitdagingen in 2020, zal het bedrijf waarschijnlijk een nettowinstmarge van 10% en een groei van de winst per aandeel van 11% rapporteren. Bovendien heeft LMT in de eerste negen maanden van 2020 $ 1,1 miljard teruggegeven aan beleggers door middel van inkoop van eigen aandelen, wat wijst op een sterke vrije kasstroomgeneratie, zelfs tijdens de crisis. Rekening houdend met $ 63 miljoen aan totale inkomsten, $ 24,21 aan winst per aandeel en een K/W-veelvoud van 17,2, hebben we een schatting van de aandelenprijs van $ 417 voor LMT – die 20% boven de huidige marktprijs ligt.

Wat als u in plaats daarvan op zoek bent naar een meer uitgebalanceerde portefeuille? Hier is een hoogwaardige portefeuille die de markt overtreft sinds 2016.

Alles zien Trefis Aanbevolen analyses en Downloaden Trefis-gegevens hier

Source link

Zakelijk