Litecoin-prijzen bereiken een hoogte van 3 maanden naarmate de grondbeginselen blijven verbeteren

Litecoin-prijzen bereiken een hoogte van 3 maanden naarmate de grondbeginselen blijven verbeteren

De Litecoin-prijzen zijn de laatste tijd gestegen en zijn sinds half mei gestegen naar hun hoogste punt, aangezien het netwerk van de digitale valuta blijft profiteren van de groeiende activiteit.

De cryptocurrency, die oorspronkelijk werd gecreëerd als een harde vork van digitale broer of zus bitcoin, steeg tot $ 229,42 rond 11:00 uur EDT, CoinDesk-cijfers laten zien.

Op dit moment handelde de cryptocurrency, die vergelijkbaar is met bitcoin maar op een aantal fundamentele manieren verschilt, waaronder bloktijd en tokenomics, op het hoogste punt sinds 19 mei, blijkt uit aanvullende CoinDesk-gegevens.

Verder was het meer dan verdubbeld ten opzichte van zijn recente dieptepunt van $ 104,09, een prijsniveau dat het op 20 juli bereikte. Sindsdien volgt het digitale activum een ​​brede, opwaartse trend.

[Ed note: Investing in cryptocoins or tokens is highly speculative and the market is largely unregulated. Anyone considering it should be prepared to lose their entire investment.]

De fundamenten van het Litecoin-netwerk zijn de afgelopen maanden ook verbeterd.

Het aantal transacties per seconde, actieve adressen en nieuwe adressen zijn de afgelopen maanden allemaal gestegen, volgens cijfers van Glassnode.

De hash-snelheid van het netwerk is de afgelopen maanden ook gestegen, bijna een verdubbeling van 170 terahashes (TH/s) eind juni tot 321,8 TH/s op het moment van schrijven, BitInfoCharts-gegevens onthult.

Relatie met Bitcoin

Bitcoin, waarvan de prijsbewegingen vaak een sterke correlatie vertonen met die van litecoin, is de afgelopen weken ook hoger gestegen en is aanzienlijk gestegen sinds het op 20 juli een lokaal dieptepunt bereikte, blijkt uit aanvullende CoinDesk-cijfers.

Sinds de daling tot $ 29.306,77 die dag, is ’s werelds meest prominente digitale valuta op het moment van schrijven met meer dan 70% gestegen tot ongeveer $ 50.356,00.

John Iadeluca, oprichter en CEO van multistrategiefonds Banz hoofdstad, woog in op de relatie tussen deze twee cryptocurrencies.

Litecoin wordt vaak gezien als het zilver voor het goud van Bitcoin, benadrukte hij, en het handelssentiment volgt vaak dat adagium.

“Ik denk dat we dat momenteel zien, aangezien de 2 activa historisch gezien een consistente, nauwe correlatie in prijsbewegingen hebben laten zien” sinds litecoin voor het eerst mainstream-adoptie onder handelaren begon te ervaren.

“De markt reageert meestal op dezelfde manier als Litecoin ten opzichte van Bitcoin in termen van prijsbewegingen”, merkte hij op.

“Ik denk dat dit is wat we de afgelopen week zien in de meest recente prijsstijging van Litecoin.”

Openbaarmaking: ik bezit wat bitcoin, bitcoin cash, litecoin, ether en EOS.

Source link

Zakelijk