Kunnen Macy’s winst de aandelen opnieuw stimuleren?

Kunnen Macy’s winst de aandelen opnieuw stimuleren?

Alle ogen zijn momenteel gericht op de detailhandel. Beleggers pakken de winsten van de zwaargewichten Walmart (WMT) en Target (TGT) uit, terwijl ze optimistische gegevens over detailhandelsverkopen afwegen met een dreigend winkelseizoen voor de feestdagen dat onder druk staat door hoge inflatie. Retailer Macy’s (M) is de volgende en zal zijn resultaten over het derde kwartaal voor de opening van morgen bekendmaken. Het aandeel koelt af voor het evenement, voor het laatst met 4,1% gedaald om te handelen op $30,92. Hieronder zullen we de technische opzet van M onderzoeken en ingaan op een deel van het verleden na de winst, om een ​​idee te krijgen van wat dit zou kunnen betekenen voor het aandeel in de toekomst.

Het aandeel Macy’s heeft een razendsnelle prestatie op jaarbasis in de hitparades behaald, met een stijging van 252,2% sinds november 2020. De aandelen zijn 175,6% gestegen tot nu toe en hebben in 2021 slechts één negatieve maand geregistreerd. Het stijgende 10-daags voortschrijdend gemiddelde van M heeft het aandeel hoger geleid, met als hoogtepunt een hoogtepunt in bijna drie jaar van $ 32,47 op 16 november.

En er is reden om aan te nemen dat de wind in de rug in de nabije toekomst zou kunnen aanhouden, aangezien Macy’s aandelen de afgelopen twee jaar een geschiedenis hebben van positieve reacties na de winst. Tijdens deze laatste acht sessies van de volgende dag zag M vijf keer een positief rendement, waaronder een stijging van 19,6% na het laatste rapport in augustus, wat vrij duidelijk is in de bovenstaande grafiek. Het aandeel heeft de afgelopen twee jaar gemiddeld een schommeling van 4,9% gemaakt, ongeacht de richting. Deze keer prijst de optiemarkt een veel grotere beweging van 16,1% in voor de handel van morgen.

Optiehandelaren zijn de afgelopen 10 weken voorzichtiger geworden. Op de International Securities Exchange (ISE), Cboe Options Exchange (CBOE) en NASDAQ OMX PHLX (PHLX), heeft Macy’s aandeel een 50-daagse put/call-volumeverhouding van 0,46 die hoger is dan 80% van de metingen van de afgelopen 12 maanden. Dit geeft aan dat hoewel het aantal calls op absolute basis nog steeds groter is dan het aantal, lange puts worden opgepakt met een veel snellere dan gebruikelijke clip.

M is ook rijp voor een golf van upgrades na de winst, aangezien analisten nogal pessimistisch zijn over het aandeel. Van de zeven in dekking, zeggen vijf “vasthouden” of erger, en het consensusprijsdoel voor 12 maanden van $ 27,25 is een korting van 11,5% op de huidige toppositie van het aandeel.

Source link

Zakelijk