Koop US Bancorp en afvalbeheer

Koop US Bancorp en afvalbeheer

de 18e-22nd is de post-OPEX-week in oktober. Zoals we hieronder kunnen zien, is het histogram van het verwachte rendement voor die week bearish. Vanwege het grote momentum denk ik echter dat de index aan het einde van de week hoger zal zijn na een slechte maandagopening. Dit is een kans om functies toe te voegen. Koop op de maandag sluiting.

Het sentiment is bearish als het jaarlijkse dieptepunt voor het jaar, 27 oktobere, nadert. Verwacht hogere prijzen in het jaareinde.

Gemiddeld dagelijks verwacht rendement van S&P 500 in post-OPEX-week in deze maand (1985-2020)

Om enkele aandelen te selecteren voor kortetermijntransacties, wordt de volgende strategie gebruikt. De best presterende aandelen in de week vanaf de 15e naar de 22nd met ten minste 20 jaar prijsgegevens worden berekend en hieronder weergegeven. De aandelen zijn gerangschikt op het percentage tijdsperioden waarin de aandelen zijn gestegen. US Bancorp is de eerste, met een stijging van 77,27% van de tijd in deze week. Het rendement is 2,01% en het verwachte rendement (het product van de eerste twee getallen) is 1,55%. Het aandeel wordt al 22 jaar verhandeld.

Best presterende S&P 500-aandelen vanaf 15 oktobere t/m 22nd

Uit deze lijst worden de voorraden gescreend op relatieve sterkte en door dynamische cycli. De laatste term verwijst naar de meest actieve cycli die nu winst genereren.

US Bancorp is een koop voor de week. De dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse cycli nemen toe. De relatieve sterkte is sterk en de prijs wordt dagelijks oververkocht. Deze aandelen zullen waarschijnlijk terugkeren naar en voorbij het gebied van $ 62,5. Oktober (stijging van 74% van de tijd) en november (stijging van 68%) waren zelfs de twee meest winstgevende maanden om dit aandeel aan te houden. 7 oktobere was het gemiddelde dieptepunt voor deze maand.

Grafiek 1

Grafiek 2

Afvalbeheer staat voor een bovengemiddelde week. De relatieve kracht is sterk geweest en de wekelijkse cyclus stijgt. Vijf van de laatste zes wekelijkse koopsignalen van de cyclus waren winstgevend. Het aandeel zal waarschijnlijk dichter bij $ 165 stijgen.

Grafiek 3

Grafiek 4

Source link

Zakelijk