Koop Quanta Services en Valero

Koop Quanta Services en Valero

Het sentiment is bearish als het jaarlijkse dieptepunt voor het jaar, 27 oktobere, nadert. Deze combinatie van sentiment en seizoensgebondenheid is bullish. Verwacht hogere prijzen in het jaareinde.

Om enkele aandelen te selecteren voor kortetermijntransacties, wordt de volgende strategie gebruikt. De best presterende aandelen in de komende week met minimaal 20 jaar aan koersgegevens worden berekend en hieronder weergegeven. De aandelen zijn gerangschikt op het percentage tijdsperioden waarin de aandelen zijn gestegen. Quanta Services (PWR) staat op de eerste plaats, met een stijging van 82,61% van de tijd in deze week. Het rendement is 2,36% geweest en het verwachte rendement (het product van de eerste twee getallen) is 1,95%. Het aandeel wordt al 23 jaar verhandeld.

Best presterende S&P 500-aandelen vanaf 22 oktobernd tot en met 29e

Uit deze lijst worden de voorraden gescreend op relatieve sterkte en door dynamische cycli. De laatste term verwijst naar de meest actieve cycli die nu winst genereren. Quanta Services heeft een sterke relatieve sterkte. De dagprijscyclus is op maandag tot een dieptepunt gekomen. Negen van de laatste tien koopsignalen waren winstgevend. De aandelen zullen waarschijnlijk de weerstand van $ 120 doorbreken en dichter bij $ 125 komen.

Grafiek 1

Grafiek 2

Valero bevindt zich in de sterke energiesector. Op de dagelijkse grafiek zien we hogere dieptepunten in momentum en stijgende relatieve sterkte. De dagelijkse cyclus stijgt. Het was het afgelopen jaar winstgevend op dagelijkse koopsignalen in negen van de laatste elf gevallen. De aandelenkoers zal waarschijnlijk de weerstand van $ 85 overwinnen en naar de hogere jaren 80 gaan.

Grafiek 3

Grafiek 4

Source link

Zakelijk