Koop ProShares Ultra QQQ en Agilent Technologies

Koop ProShares Ultra QQQ en Agilent Technologies

De volgende sterke S&P 500-periode aan het einde van de maand loopt tot 6 novembere. Het is meer dan 69% van de tijd gestegen, de op drie na beste van de twaalf maanden. Bovendien was de markt in oktober sterk. Deze sterke maanden werden gevolgd door een sterke eerste week van november. Als de NASDAQ in oktober positief was, was deze in de eerste week van november 85% van de tijd gestegen.

Om enkele aandelen te selecteren voor kortetermijntransacties, wordt de volgende strategie gebruikt. De best presterende aandelen in de komende week met minimaal 20 jaar aan koersgegevens worden berekend en hieronder weergegeven. De aandelen zijn gerangschikt op het percentage tijdsperioden waarin de aandelen zijn gestegen. Dit was een sterke week voor de NASDAQ. De index (NDAQ) staat op de eerste plaats en is deze week 88,89% van de tijd gestegen. Het rendement is 2,23% en het verwachte rendement (het product van de eerste twee cijfers) is 1,98%. De index wordt al 18 jaar verhandeld.

Best presterende S&P 500-aandelen vanaf 31 oktoberNS tot 6 novembere

Uit deze lijst worden de bestanden gescreend op relatieve sterkte en door dynamische cycli. De laatste term verwijst naar de meest actieve cycli die nu winst genereren

De NASDAQ kan worden gekocht door exchange traded funds (ETF’s) te kopen. De PowerShares QQQ Trust (QQQ) beweegt met de index mee. Voor agressievere beleggers is de ProShares Ultra QQQ (QLD) een ETF met hefboomwerking die twee keer zoveel beweegt als de index. Ik selecteer de QLD die ik deze week wil kopen. De wekelijkse cyclus wijst door de week heen. Daarnaast loopt de maandelijkse cyclus door tot in december. Nieuwe hoogtepunten zijn waarschijnlijk.

Grafiek 1

Grafiek 2

Agilent is de komende week bijna 86% van de tijd gestegen. De relatieve sterkte stijgt sinds 2018. De dagelijkse cyclus stijgt, evenals de maandelijkse cyclus die hieronder wordt weergegeven. Het stijgt in het jaar. De koers van het aandeel zal de komende week waarschijnlijk stijgen tot $ 165. Het niveau van $ 180 zal waarschijnlijk eind december worden overschreden. In november is dit aandeel in 21 jaar 85% van de tijd gestegen.

Grafiek 3

Grafiek 4

Source link

Zakelijk