Komt u in aanmerking voor $ 8,7 miljard aan vergeving van studieleningen?

Komt u in aanmerking voor $ 8,7 miljard aan vergeving van studieleningen?

Komt u in aanmerking voor $ 8,7 miljard aan kwijtschelding van studieleningen?

Dit is wat u moet weten.

Studiefinanciering

Als je de laatste krantenkoppen over studieleningen hebt gevolgd, weet je misschien dat president Joe Biden $ 8,7 miljard aan studieleningen heeft opgezegd sinds hij in januari president werd. Dit omvat een belangrijke aankondiging deze week om $ 5,8 miljard aan studieleningen te annuleren in Biden’s grootste daad van annulering van studieleningen. Dit roept de vraag op: Kom je in aanmerking voor deze studiefinanciering? Laten we het record rechtzetten.


Opzeggen studielening: wie komt in aanmerking?

Biden heeft gerichte annulering van studieleningen uitgevaardigd gericht op specifieke groepen kredietnemers van studieleningen. Gerichte opzegging van studieleningen is anders dan grootschalige opzegging van studieleningen, waarvan de laatste de meeste of alle leners van studieleningen helpt. Senator Elizabeth Warren (D-MA) en meerderheidsleider van de Senaat Chuck Schumer (D-NY) willen dat Biden een grootschalige annulering van studieleningen tot $ 50.000 aan studieleningen invoert. Tot op heden echter er is geen grootschalige annulering van studieleningen geweest. Biden heeft zich in plaats daarvan gericht op het annuleren van studieleningen voor twee bestaande grote kiesdistricten van leners van studieleningen. Deze opzegging van studieleningen komt bovenop de 60 miljard dollar aan opzegging van studieleningen die leners van studieleningen zullen hebben ontvangen dankzij de vrijstelling van studieleningen, mogelijk gemaakt door de Cares Act, het stimuleringspakket van 2,2 biljoen dollar, inclusief de vier verlengingen door Biden en president Donald Trump.

Totale en blijvende invaliditeit

Het eerste kiesdistrict zijn leners van studieleningen met een totale en blijvende handicap. Biden annuleerde deze week $ 5,8 miljard aan studieleningen voor meer dan 300.000 leners van studieleningen. Om in aanmerking te komen voor deze federale kwijtschelding van studieleningen, moet je een totale en blijvende handicap hebben, waardoor je geen inkomen kunt verdienen en studieleningen kunt betalen. Deze kwijting van de studielening is automatisch. Om in aanmerking te komen, wordt uw naam weergegeven op een gegevensovereenkomst tussen het Amerikaanse ministerie van Onderwijs en de Amerikaanse Social Security Administration of tussen het Amerikaanse ministerie van Onderwijs en het Amerikaanse ministerie van Veteranenzaken.

Lenersverdediging tegen terugbetaling

De regering van Biden heeft nu $ 1,5 miljard aan studieleningen geannuleerd onder lenersverdediging tegen terugbetalingsregel. Lenersverdediging tegen terugbetaling is een federale regeling die begon onder de regering-Obama en waarmee u de annulering van een studielening kunt krijgen als u bent misleid of opgelicht door uw hogeschool of universiteit. Het verweer van de lener tegen terugbetaling kan resulteren in totale annulering van studieleningen of gedeeltelijke annulering van studieleningen. Belangrijk is dat de annulering van studieleningen onder lenersverdediging tot terugbetaling alleen van toepassing is op directe leningen. Daarom is de verdediging van de lener tegen terugbetaling niet rechtstreeks van toepassing op FFELP-leningen (Federal Family Education Loan Program) of Perkins-leningen. Dat is geen verrassing, want opzeggen van de studielening geldt niet voor iedereen. Dat gezegd hebbende, kunt u deze studieleningen consolideren in een directe consolidatielening, die dan in aanmerking komt voor annulering van studieleningen onder lenersverdediging tot terugbetaling.


Opzeggen studielening: hoe aanvragen?

Om deze specifieke vormen van opzegging van studieleningen aan te vragen, zijn er van oudsher een aanvraag en andere vereisten. De Biden-administratie werkt eraan om het proces te stroomlijnen, zodat meer leners van studieleningen die in aanmerking komen, automatische annulering van studieleningen kunnen krijgen. Leners van studieleningen die in aanmerking komen voor een volledige en blijvende invaliditeit moesten bijvoorbeeld een aanvraag invullen, inkomensgegevens indienen en een controleperiode van drie jaar ondergaan. Het ministerie van Onderwijs is van plan de aanvraag- en controleperiode te schrappen tijdens het onderhandelde regelgevingsproces dat in oktober van start gaat.


Hoe vraag je opzegging studielening aan?

Als je niet in aanmerking komt voor een totale en blijvende invaliditeit (wat de meeste leners van studieleningen niet doen), kun je je afvragen of je ooit in aanmerking komt voor het annuleren van een studielening. U vraagt ​​zich bijvoorbeeld misschien af: Is de opzegging van de studielening geannuleerd? Het kan zo voelen als je hoopt op grootschalige annulering van studieleningen, maar het is niet gebeurd. Hoewel de afdeling Onderwijs al studieleningen heeft opgezegd voor leners van studieleningen die in aanmerking komen voor terugbetaling door de lener, kun je nog steeds annulering van studieleningen aanvragen door het formulier in te vullen. Aanvraag voor kredietverdediging voor terugbetaling van leningen. De aanvraag is zowel beschikbaar via het Amerikaanse ministerie van Onderwijs als via uw studieleningbeheerder. De aanvraag duurt ongeveer 30 minuten om te voltooien. U hebt uw Federal Student Aid (FSA) ID, uw schoolnaam en studieprogramma, uw inschrijvingsdata en alle documentatie nodig om uw claim te ondersteunen.


Wat zijn de vereisten voor het opzeggen van een studielening?

Om de annulering van de studielening te krijgen via de lenersverdediging tegen de terugbetalingsregel, moet je bewijzen:

  • je hebt federale studieleningen geleend om naar een hogeschool of universiteit te gaan;
  • u denkt dat uw hogeschool of universiteit u opzettelijk heeft misleid of zich schuldig heeft gemaakt aan ander wangedrag;
  • u heeft hierdoor specifieke financiële schade ondervonden; en
  • u kunt bewijzen dat uw hogeschool of universiteit een staatswet heeft geschonden met betrekking tot uw studieleningen of de onderwijsdiensten die werden verleend.

Hier zijn enkele geldige redenen waarom u in aanmerking zou kunnen komen voor opzegging van studieleningen onder verdediging van de lener tegen terugbetaling: valse beloften van uw hogeschool of universiteit over de kosten van uw opleiding, accreditatie van de school, werkgelegenheidsvooruitzichten, mogelijkheid om studiepunten over te dragen of uw school gesloten terwijl je was ingeschreven. Dat gezegd hebbende, je kunt geen geldige claim indienen voor de verdediging van de kredietnemer tegen terugbetaling omdat je je droombaan niet hebt gekregen of niet zoveel inkomen hebt verdiend als je had gehoopt.


Vergeving van Biden-studieleningen: wat als u niet in aanmerking komt?

De kans is groot dat je niet bent opgenomen in de opzegging van de studielening die Biden tot nu toe heeft uitgevaardigd. In totaal hebben ongeveer 500.000 leners van studieleningen federale vergeving van studieleningen ontvangen. Ter vergelijking: uit de meest recente statistieken over studieleningen blijkt dat er ongeveer 45 miljoen kredietnemers zijn voor studieleningen. Hoe krijg je opzegging studielening? Het is mogelijk dat Biden een grootschalige annulering van studieleningen uitvoert, maar de kans is groot dat hij zich in plaats daarvan zal blijven concentreren op gerichte annulering van studieleningen. Opzegging van studieleningen kan meer leners van studieleningen helpen, maar dat betekent niet dat Biden de studieleningen van iedereen zal opzeggen. De opzegging van de studielening van Biden tot nu toe is gebaseerd op bestaande wetgeving. Het is onduidelijk of Biden de wettelijke bevoegdheid heeft om studieleningen eenzijdig op te zeggen zonder verdere toestemming van het Congres. De twee beste manieren om de annulering van studieleningen te krijgen, zijn via een inkomensgestuurd aflossingsplan en het programma voor vergeving van openbare leningen. Beide zijn alleen van toepassing op federale studieleningen, omvatten vereisten en kunnen 10 jaar (vergeving van openbare dienstleningen) of 20 tot 25 jaar (inkomensafhankelijke terugbetalingsplannen) duren. Het belangrijkste is dat de vrijstelling van studieleningen is verlengd tot 31 januari 2022. Zorg er echter voor dat u zich nu concentreert op uw strategie voor het terugbetalen van studieleningen. Wacht niet tot januari om je studieschuld aan te pakken. Hier zijn enkele populaire opties om studieleningen af ​​te betalen en meer geld te besparen:


Studieleningen: gerelateerde literatuur

Dit is wat de vrijstelling van studieleningen van Biden betekent voor je studieleningen

Infrastructuurpakket inclusief voertuigmijlenbelastingprogramma

Annulering van studieleningen werd vandaag gericht op Capitol Hill

Annulering van studieleningen kan meer leners helpen, maar dat betekent niet dat Biden de studieleningen van iedereen zal annuleren

Source link

Zakelijk