Kan Dick’s Sporting Goods-voorraad zijn rally na winst aanhouden?

Kan Dick’s Sporting Goods-voorraad zijn rally na winst aanhouden?

Beleggers kijken vooruit naar het winstrapport van de retailer Dick’s Sporting Goods (DKS) over het tweede kwartaal, dat voor de opening, morgen 25 augustus, uitkomt. Hieronder zullen we de technische opzet van DKS onderzoeken en dieper ingaan op enkele van zijn eerdere prestaties na de winst om een ​​idee te krijgen van wat dit zou kunnen betekenen voor de veiligheid van sportartikelen in de toekomst.

De voorraad van Dick’s Sporting Goods is de laatste tijd op rolletjes. De beveiliging trok vorige week kort terug naar zijn 40-daags voortschrijdend gemiddelde, maar begon al snel een sprong van het gebied te maken. In feite heeft deze pop DKS tijdens de sessie van vandaag op een nieuw record gezet en DKS is nu aan het ijsberen voor zijn derde opeenvolgende dagelijkse overwinning. De 40-daagse zou een trendlijn kunnen zijn om in de gaten te houden, aangezien het verschillende pullbacks heeft opgevangen voordat het de voorraad voor het grootste deel van 2021 nog hoger katapulteerde.

Het aandeel heeft de afgelopen twee jaar ook een aantal indrukwekkende rendementen na de winst geboekt. Dit omvat een stijging van 16,9% na het laatste rapport in mei en een stijging van 18,6% de volgende dag helemaal terug in november 2019. Tijdens deze laatste acht sessies na de winst zag DKS meestal positieve rendementen, met een gemiddelde van 8,6% zwaait, ongeacht de richting. Deze keer prijzen optiespelers een nog grotere zet van 12,2% in.

Het is vandaag druk geweest in de optiespits, met tot nu toe 7.643 calls en 5.731 calls – acht keer zoveel als op dit moment gebruikelijk is. De call van 105 september is het populairst, gevolgd door de wekelijkse 8,27 90 strike put. Posities worden verkocht om bij de laatste te openen, wat suggereert dat deze handelaren verwachten dat het niveau van $ 90 als een bodem voor de onderliggende aandelen zal behouden tegen de tijd dat deze contracten op vrijdag 27 augustus aflopen.

De aandelen van Dick’s Sporting Goods zouden kunnen profiteren van een short squeeze. De korte rente daalde in de laatste twee verslagperiodes met 9,8%, maar de 9,51 miljoen short verkochte aandelen vormen nog steeds een flinke 15,2% van de beschikbare float van het aandeel, en het zou meer dan een week duren om deze bearish weddenschappen terug te kopen tegen het gemiddelde van het aandeel. dagelijkse handelstempo.

Afhankelijk van de resultaten van het bedrijf over het tweede kwartaal van morgen, kunnen er upgrades naar boven komen. Van de 18 in dekking, noemen acht DKS nog steeds een “hold” of slechtere rating. Ondertussen is het consensusprijsdoel voor 12 maanden van $ 118,56 een kleine 4,7% premie ten opzichte van het huidige niveau.

Source link

Zakelijk