JinkoSolar Stock neemt een adempauze voor de winst

JinkoSolar Stock neemt een adempauze voor de winst

Zonnemodulefabrikant JinkoSolar (JKS) maakt zich op om de winstresultaten over het derde kwartaal te publiceren vóór de opening op dinsdag 30 november. Het eigen vermogen is lager voorafgaand aan het evenement, voor het laatst met 1,3% gedaald tot $ 57,42. Hieronder zullen we de technische opzet van JKS bekijken en enkele van zijn eerdere activiteiten na de winst verkennen om een ​​idee te krijgen van waar het eigen vermogen naartoe gaat.

Het aandeel JinkoSolar steeg onlangs van het niveau van $ 41 en bereikte een hoogste punt in negen maanden net boven het gebied van $ 66 op 22 november. Het eigen vermogen verloor de afgelopen dagen echter meer dan 6% en is gedaald tot onder de voorheen ondersteunende 30-dagen voortschrijdend gemiddelde. Op langere termijn is JKS sinds het begin van het jaar met 7,6% gedaald.

Het aandeel kent een geschiedenis van gemengde reacties na de winst in de afgelopen twee jaar. Tijdens deze laatste acht sessies van de volgende dag zag het aandeel JinkoSolar de helft van de tijd een positief rendement, inclusief een stijging van 21% in september 2020. Het eigen vermogen schommelde gemiddeld 8,2% na winst, ongeacht de richting, hoewel dit keer de optiespelers zijn. prijszetting in een veel grotere beweging van 13,3%.

Optiehandelaren waren de afgelopen 10 weken erg optimistisch. Op de International Securities Exchange (ISE), Cboe Options Exchange (CBOE) en NASDAQ OMX PHLX (PHLX), heeft JKS een 50-dagen call/put-volumeverhouding van 4,11, wat hoger is dan 97% van de metingen van de afgelopen 12 maanden. Dit geeft aan dat oproepen veel sneller dan normaal worden opgenomen.

Shortsellers zijn al massaal de exits aan het bereiken, hoewel er nog veel pessimisme is dat moet worden afgewikkeld, wat de aandelen zou kunnen opdrijven. De shortrente daalde in de afgelopen twee verslagperiodes met 13,2%, maar de 5,12 miljoen shortverkochte aandelen vertegenwoordigen nog steeds een aanzienlijke 11,3% van de beschikbare float van het aandeel.

Source link

Zakelijk