Je studieleningen zijn geannuleerd vanwege deze helden

Je studieleningen zijn geannuleerd vanwege deze helden

Ontmoet de helden en schurken van het opzeggen van studieleningen.

Dit is wat u moet weten.

Studiefinanciering

Welke kant je ook opgaat, iemand heeft een mening over het opzeggen van studieleningen:

“Schaf ieders studieschuld af.”

“Hij heeft niet genoeg studieleningen opgezegd.”

“Hij heeft te veel studieleningen kwijtgescholden.”

“Waarom annuleren we niet ieders creditcardschuld en hypotheek?”

“De president zou tot $ 50.000 aan studieleningen moeten annuleren.”

“Het congres zou tot $ 10.000 aan studieleningen moeten annuleren.”

Of je nu voorstander of tegenstander bent van grootschalige vergeving van studieleningen, er zijn bepaalde helden en schurken die naar voren zijn gekomen in dit epische beleidsdebat. Zoals elk goed seizoen van Overlevende, laten we de helden en schurken ontmoeten:

De helden:

Hier zijn een paar van de opmerkelijke helden (deze lijst is niet volledig, dus er zijn ook andere helden):

Biden heeft bijna $ 70 miljard aan studieleningen opgezegd

Biden heeft meer studieleningen opgezegd dan welke president dan ook in de geschiedenis. Dit bevat:

  • $ 5,8 miljard aan studieleningen voor leners van studieleningen met een totale en blijvende handicap;
  • $ 1,3 miljard aan annulering van studieleningen voor 41.000 leners van studieleningen in maart;
  • meer dan $ 1,5 miljard aan studieleningen via het lenersverdedigingsproces voor bijna 92.000 leners van studieleningen; en
  • nog eens $ 1,1 miljard aan studieleningen geannuleerd via lenersverdediging tot terugbetaling.

De vergeving van studieleningen van Biden betekent 3 dingen voor je studieleningen. In totaal heeft Biden bijna $ 9,8 miljard aan studieleningen opgezegd. (Ontdek of u in aanmerking komt voor $ 9,8 miljard aan annulering van studieleningen). Er is echter meer. Door de vrijstelling van studieleningen tweemaal als president te verlengen tot en met 31 januari 2022, zal Biden nog eens $ 60 miljard aan studieleningen annuleren. Dit brengt de totale annulering van studieleningen op $ 70 miljard.


Senatoren Elizabeth Warren en Chuck Schumer willen dat Biden je studieleningen opzegt

Annulering van studieleningen is een focus geworden op Capitol Hill. Senator Elizabeth Warren (D-MA) en senaatsleider Chuck Schumer (D-NY) hebben namens kredietnemers van studieleningen gepleit voor vergeving van studieleningen. Warren en Schumer zijn het publieke gezicht van vergeving van studieleningen, en ze hebben een lange strijd gevoerd namens progressieven in het Congres en andere belanghebbenden die grootschalige vergeving van studieleningen steunen. Hun voorstel is eenvoudig: Biden zou als president een uitvoerend bevel moeten uitvaardigen om tot $ 50.000 op te zeggen voor leners van studieleningen. Ze zeggen dat het kwijtschelden van studieleningen leners van studieleningen een nieuwe financiële start zal geven, waardoor ze kunnen trouwen, een gezin kunnen stichten, een huis kunnen kopen, sparen voor hun pensioen of een nieuw bedrijf kunnen starten. Dat gezegd hebbende, zou hun plan om de schuld van studieleningen op te zeggen niet beschikbaar zijn voor elke lener van een studielening. In plaats daarvan ondersteunen Warren en Schumer de annulering van studieleningen alleen voor leners van federale studieleningen die jaarlijks tot $ 125.000 verdienen.


President Donald Trump verlengde de vrijstelling van studieleningen twee keer

President Donald Trump was president tijdens de Covid-19-pandemie en Trump verlengde twee keer de studiefinanciering. Dit hielp miljoenen leners van studieleningen in de nasleep van Covid-19 en zorgde voor essentiële financiële hulp zodra de vrijstelling voor studieleningen van de Cares Act – het stimuleringspakket van $ 2,2 biljoen – afliep. Trump verlengde de vrijstelling van studieleningen van 1 oktober 2020 tot en met 31 december 2020 en opnieuw tot 31 januari 2021. Terwijl Trump zijn ambt op 20 januari 2021 verliet, heeft Trump mogelijk de vrijstelling van studieleningen opnieuw verlengd, wat heeft geleid tot meer hulp aan leners van studieleningen . Op basis van $ 5 miljard per maand aan besparingen, volgens het Amerikaanse ministerie van Onderwijs, annuleerde Trump ongeveer $ 20 miljard aan studieleningen voor leners van studieleningen. Trump voerde campagne om de terugbetaling van studieleningen te vereenvoudigen en stelde een plan voor om studieleningen voor niet-gegradueerde studentenleningen na 15 jaar op te zeggen (vergeleken met 20 jaar onder de huidige inkomensafhankelijke terugbetalingsplannen). Trump zorgde er ook voor dat de annulering van federale studieleningen voor veteranen met ernstige handicaps automatisch zou worden.


Secretaris Miguel Cardona wil je studieleningen helpen verbeteren

De Amerikaanse minister van Onderwijs Miguel Cardona is de partner van Biden geweest bij het opzeggen van studieleningen. Als minister van Onderwijs heeft Cardona geholpen bij het streven naar gerichte annulering van studieleningen van in totaal ongeveer $ 10 miljard. Dit omvat het opzeggen van studieleningen voor leners met een totale en blijvende handicap, evenals leners die zijn misleid door hun hogeschool of universiteit en om vergeving van studieleningen verzochten onder de lenersverdediging tegen terugbetalingsregel. Cardona, samen met de Chief Operating Officer van de Federal Student Aid, Richard Cordray en anderen van het ministerie van Onderwijs, willen dat leners van studieleningen een eerlijke kans krijgen. Ze werken onder meer aan het verbeteren van inkomensgestuurde aflossingsplannen, het verantwoordelijk houden van beheerders van studieleningen, het verbeteren van het kwijtschelden van openbare leningen en het toegankelijker maken van het kwijtschelden van studieleningen voor leners van studieleningen.


Het congres keurde een stimuleringspakket goed dat enorme verlichting van studieleningen bood

Een tweeledig congres, toen geleid door Senaatsleider Mitch McConnell (R-KY), keurde de Cares Act goed, een stimuleringspakket van 2,2 biljoen dollar, dat miljoenen Amerikanen ongekende verlichting van studieleningen bood. Trump ondertekende de Cares Act in maart 2020. De Cares Act voorzag onder meer in:

  1. geen verplichte federale betalingen voor studieleningen;
  2. 0% rentetarieven op federale studieleningen; en
  3. geen inning studieschuld in verzuim.

Deze tijdelijke verlichting van studieleningen heeft miljoenen Amerikanen geholpen tijdens de Covid-19-pandemie. In totaal zal dit volgens schattingen van het Amerikaanse ministerie van Onderwijs resulteren in meer dan $ 110 miljard aan annulering van studieleningen. Deze vrijstelling van studieleningen loopt af op 31 januari 2022 na vier verlengingen van Trump en Biden. Een van de verborgen voordelen van deze wetgeving was de mogelijkheid voor leners van studieleningen om hun niet-betalingen te “tellen” om te voldoen aan de vereisten van inkomensafhankelijke terugbetalingen en het programma voor vergeving van openbare leningen, die beide kunnen leiden tot vergeving van studieleningen voor federale studieleningen.


De schurken:

Hier zijn een paar van de opmerkelijke schurken (deze lijst is niet volledig, dus er zijn ook andere schurken):

Betsy DeVos verdedigde het balanceren van de belangen van leners van studieleningen en anderen

De voormalige Amerikaanse minister van Onderwijs Betsy DeVos zegt dat ze de belangen van leners van studieleningen en niet-leners van studieleningen met elkaar in evenwicht wilde brengen om een ​​eerlijk openbaar beleid te creëren. Ze probeerde een onderwijssysteem op te ruimen dat ze als kapot en onverklaarbaar beschouwde. Veel kredietnemers en voorstanders van studieleningen bestempelden DeVos als een schurk vanwege haar verzet tegen grootschalige vergeving van studieleningen en vergeving van openbare dienstleningen. Leners van studieleningen bekritiseerden DeVos ook vanwege de lage goedkeuringspercentages in het programma voor vergeving van openbare leningen, dat soms schommelde tussen 1-2%. Dat gezegd hebbende, geloofde DeVos dat haar acties om de verdediging van de kredietnemer tot terugbetaling te beperken, de federale uitgaven hielpen verminderen. Ze hielp ook bij het creëren van meer transparantie door middel van updates zoals de Help-tool voor het vergeven van openbare leningen en uitgebreide gegevens over hogescholen en schulden voor studentenleningen.


Beheerders van studieleningen werden nog steeds bekritiseerd vanwege het misleiden van kredietnemers voor studieleningen

Beheerders van studieleningen werden nog steeds belasterd tijdens de Covid-19-pandemie. In een nieuw rapport wordt bijvoorbeeld beweerd dat de meeste leners van Navient-studentenleningen die tijdens de Covid-19-pandemie studieleningen hebben betaald, “onder water” staan ​​met hun studieleningen. Beheerders van studieleningen krijgen de schuld van het misleiden van leners van studieleningen, het inschrijven van hen in onjuiste programma’s voor het terugbetalen van studieleningen, het verkeerd toepassen van betalingen voor studieleningen, het negatief beïnvloeden van kredietrapporten en tal van andere problemen. Warren heeft gezegd dat de vrijstelling van studieleningen verlengd moet worden tot na 31 januari 2022, omdat beheerders van studieleningen er niet op voorbereid zijn dat kredietnemers van studieleningen betalen voor studieleningen. Meer recentelijk hebben twee grote dienstverleners van studieleningen aangekondigd dat ze hun contracten met het Amerikaanse ministerie van Onderwijs niet verlengen, wat ertoe kan leiden dat 10 miljoen kredietnemers voor studieleningen worden getroffen totdat nieuwe beheerders zijn geïdentificeerd. (Lees hier of je de 10 miljoen leners van studieleningen hebt).


Vergeving van studieleningen: laatste gedachten

Vergeving van studieleningen heeft zijn fervente voor- en tegenstanders. Het is mogelijk dat je denkt dat sommigen die op de heldenlijst staan, naar de schurkenlijst moeten worden verplaatst, en vice versa. Sommigen zeggen bijvoorbeeld dat Biden niet genoeg studieleningen heeft opgezegd en alleen heeft gepleit voor gerichte opzegging van studieleningen. Anderen, zoals voorzitter van het Huis Nancy Pelosi (D-CA) zeggen dat Warren en Schumer het bij het verkeerde eind hebben als ze beweren dat de president studieleningen kan opzeggen, zelfs als ze beweren dat een president eenzijdig gezag heeft onder de Higher Education Act van 1965. Weer anderen beweren dat de Republikeinen in het Congres de belangrijkste wegversperringen zijn voor het op grote schaal annuleren van studieleningen, ook al zijn er veel Democraten in het Congres die zich ook verzetten tegen het op grote schaal annuleren van studieleningen. Ten slotte zijn niet alle dienstverleners voor studieleningen slecht en het zou oneerlijk zijn om DeVos tijdens haar ambtstermijn te bekritiseren voor elke beleidsbeslissing. Waar het op neerkomt, is dat de strijd om opzegging van studieleningen zal doorgaan, maar dat de strijd mogelijk geen duidelijke richting of definitieve uitkomst heeft. Bovendien kunnen de volgende stappen voor het annuleren van studieleningen meer zijn dan Biden’s wettelijke mogelijkheid om de schuld van studieleningen op te zeggen.

Opzegging van studieleningen is nog niet voorbij. Het is mogelijk dat er de komende maanden en jaren meer helden en schurken zullen verschijnen. Dat gezegd hebbende, loopt de vrijstelling van studieleningen af ​​en is er geen duidelijk pad naar grootschalige annulering van studieleningen. Dit betekent dat je je nu moet voorbereiden op de terugbetaling van de studielening. Begrijp al uw opties, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Hier zijn enkele populaire manieren om geld te besparen met uw studieleningen:


Studieleningen: gerelateerde literatuur

De vergeving van studieleningen van Biden betekent 3 dingen voor je studieleningen

Moet je stoppen met het betalen van je studieleningen?

Vergeving van studieleningen: hoeveel, hoe te krijgen en wat de toekomst biedt voor studieleningen

Annulering van studieleningen werd vandaag gericht op Capitol Hill

Source link

Zakelijk