Is Smith & Wesson Stock een goede keuze voor pre-earnings?

Is Smith & Wesson Stock een goede keuze voor pre-earnings?

Smith & Wesson Brands (SWBI) maakt zich op voor een nieuwe winstronde, die morgen, 1 september, wordt afgerond. De aandelen zijn vlak voor het evenement, voor het laatst 0,2% gestegen op $ 24,30.

Het aandeel doet het goed na winst. Tijdens de afgelopen vijf rapporten zag SWBI drie van deze keren positieve bewegingen op de volgende dag, waaronder een populatie van 17,2% in de sessie na zijn juni rapport. De beveiliging schommelde gemiddeld 6,6% na de winst tijdens de afgelopen vijf sessies, ongeacht de richting. Deze keer rekenen optiehandelaren een veel grotere beweging van 13% voor de volgende sessie.

Deze handelaren geven de voorkeur aan calls vandaag, met tot nu toe 3.888 over de band – met een iets snellere clip dan normaal – vergeleken met slechts 294 puts. Veruit de twee meest populaire posities zijn de oproepen van 25 en 30 september.

Deze bullishness hoort bij de koers. Op de International Securities Exchange (ISE), Cboe Options Exchange (CBOE) en NASDAQ OMX PHLX (PHLX) zijn de afgelopen twee weken 9,45 calls ontvangen voor elke put, een ratio die hoger is dan 57% van de aflezingen van afgelopen jaar. Dit betekent dat lange gesprekken worden uitgewisseld met een iets sneller dan gebruikelijke clip.

In navolging hiervan staat de Schaeffer’s put/call-volumeverhouding van 0,26 in het onderste percentiel van het 12-maandsbereik. Dit houdt in dat handelaren in kortetermijnopties veel meer call-bias hebben dan normaal.

De korte rente daarentegen stijgt, bijna 9% in de laatste verslagperiode. Mochten sommige van deze bearish weddenschappen beginnen af ​​te wikkelen, dan zou dit wat wind in de rug van SWBI kunnen brengen, vooral gezien de 3,65 miljoen verkochte aandelen die short goed zijn voor 7,7% van de beschikbare float van het aandeel.

Smith & Wesson-aandelen lijken ook rijp voor een reeks analistenupgrades. Van de vijf in dekking, noemen drie de beveiliging een ‘wachtstand’.

Een snelle blik op de technische gegevens van Smith & Wesson laat zien dat de aandelen matig zijn sinds half juli, toen het $23-niveau eindelijk binnenkwam voor zijn schijnbare vrije val van zijn recordhoogte van 1 juli van $39,60. Het 90-daags voortschrijdend gemiddelde van het aandeel is ook naar voren gekomen als een niveau van ondersteuning, en voor het jaar heeft SWBI een voorsprong van 37,5% tot nu toe.

Source link

Zakelijk